0

Filters

30.00 Lei
Ulei esențial coajă de portocală dulce 100% puritate PH 0044

Uleiul esential de portocala este extras prin presare la rece din coaja portocalei dulci, Citrus sinensis. Are o aroma dulce puternica de citrice si proaspata, energizanta pentru starea de spirit.

Toate beneficiile portocalei concentrate fac ca uleiul esential sa fie un ingredient important in rutina de ingrijire a parului si corpului. Antiinflamator, antidepresiv, antiseptic, afrodisiatic, tonic si calmant. Folosit in produsele cosmetice ajuta la calmarea pielii iritate si predispuse la acnee, creste capacitatea pielii de a produce colagen si reduce liniile fine. Enzimele prezente in uleiul esential de portocale dulci ajuta pielea sa se vindece si trateaza petele lasate de acnee.

Este recunoscut efectul sau in stimularea circulatiei limfatice, util in lupta impotriva celulitei.

In aromaterapie parfumul sau este inaltator perfect pentru a calma o stare de spirit negativa, nervozitate si stres.

 

 

 

Ulei esential 100% pur

 

 

portocale-dulci-276x276.jpg

 

Mod de utilizare:

Uleiul esential este foarte concentrat si nu trebuie utilizat pentru copii mici. Intotdeauna utilizat in doze mici si doar pentru uz extern, niciodata nediluat pe piele! Inainte de a-l folosi in timpul sarcinii, consulta medicul.

 

Ingrediente: 100% ulei esential de coaja de portocale dulce

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
30.00 Lei
Ulei esențial Litsea cubeba 100% puritate PH 0042

Uleiul esential de litsea cubeba cunoscut si sub numele de May Chang, este extras din florile, ramurile, radacinile si frunzele copacului cu acelasi nume. Parfumul sau este un adevarat tonic pentru spirit, are un efect inaltator si stimulator ceea ce il face ideal pentru starile de stres, oboseala si neliniste.. Il poti folosi in difuzorul de arome pentru a-ti stimula si relaxa sistemul nervos.

Proprietatile si beneficiile sale se extind cu mult de zona aromaterapiei. Folosit in cosmeticele naturale pentru actiunile sale antiseptice, antifungice si antivirale asupra pielii. Este bogat in antioxidanti puternici ceea ce ajuta in prevenirea imbatranirii premature, reparara si revitalizeaza tenul. Are proprietati astrigente  eficiente in eliminarea impuritatilor, si poate face minuni cu un ten gras presdispus la acnee. Tonifica si reduce sebumul.

 

Ulei esential de litsea cubeba 100% pur

 

 

cubeba-litsea-276x276.jpg

 

MOD DE UTILIZARE:

Uleiul esential este foarte concentrat si nu trebuie utilizat pentru copii mici. Intotdeauna utilizat in doze mici si doar pentru uz extern, niciodata nediluat pe piele! Inainte de a-l folosi in timpul sarcinii, consulta medicul.

 

 

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
30.00 Lei
Ulei esențial CADE - ienupăr roșu - 100% puritate - Pur Herbet, 10 ml - Vörös boróka illóolaj PH0056

Cum puteti folosi uleiul esential de ienupar?

Inhalatii

- Pentru situatii de criza, cand aveti nevoie de forta si curaj, sau la primele simptome de raceala sau gripa, puneti 1-2 picaturi de ulei esential in palma. Frecati palmele intre ele si, ducandu-le caus in dreptul nasului, inspirati profund aroma de 2-3 ori.

- Creionul nazal: pe batonul din bumbac aflat in interiorul creionului nazal adaugati 15-20 picaturi de ulei esential. Sigilati cu ajutorul capacelului, corpul creionului nazal si de cate ori aveti nevoie inhalati prin fiecare nara, tinand-o pe celalalta acoperita. Puteti sa-l combinati si cu alte uleiuri esentiale, avand grija sa nu depasiti numarul maxim de picaturi din inhalator!

- Puneti 1-2 picaturi de ulei esential pe un servetel – inhalati usor. 

- Intr-un vas cu apa fierbinte, adaugati 4-6 picaturi de ulei esential, acoperiti capul cu un prosop si inhalati aburii, tinand ochii inchisi.

Aburul facial - 1-4 picaturi de ulei esential de ienupar, adaugate intr-un bol cu apa fierbinte - curata porii si reda sanatatea pielii.

Pentru imbogatirea produselor cosmetice, adaugati 2-4 picaturi de ulei esential de ienupar in 10 ml de ulei vegetal, pentru tenurile grase, inflamate sau acneice. In sampon sau masca pentru par adaugati 10 picaturi la 50 ml de produs.

Baie - la o cada plina se pot pune 5-8 picaturi de ulei esential, amestecate in prealabil cu o lingura de emulgator (lapte, miere, sare). 

Baie de sezut – infectii urinare, hemoroizi 

Se umple un bazin suficient de mare pentru a sta in apa calda cu partea de jos a corpului (inclusiv zona soldului). Se adauga 3 -5 picaturi de ulei esential, amestecate in prealabil cu o lingura de lapte sau cu o ligurita de bicarbonat si se omogenizeaza cu apa. Durata: 10 - 15 minute.

Ulei de masaj – la 10 ml de ulei vegetal adaugati 10 picaturi de ulei esential. Folositi amestecul pentru un masaj local. Pentru masajul integral al corpului va puteti prepara un ulei de masaj folosind 20-25 de picaturi de ulei esential la 50 ml de ulei vegetal.

Comprese - in 200 ml de apa rece/calda adaugati 10 picaturi de ulei esential si inmuiati un servet din bumbac. Il stoarceti si-l aplicati pe zona cu probleme, de exemplu in afectiuni ale aparatului respirator, pentru calmarea durerilor musculare, articulare, reumatice, menstruale, guta – folositi comprese calde. Pentru articulatii sau tendoane inflamate (luxatii, entorse) sunt utile compresele reci. 

Aromaterapie:

- Lampa de aromaterapie este incalzita prin intermediul direct al unei flacari. Bolul in care se afla apa nu trebuie sa fie prea mic, deoarece se evapora prea repede si uleiul se poate incinge. Distanta pana la flacara ar trebuie sa fie de cel putin 10 cm si apa nu ar trebui sa fie mai calda de 50-55 de grade. Apa nu trebuie sa inceapa sa fiarba, deoarece mirosul si efectul uleiului se schimba. Numarul de picaturi depinde de dimensiunea camerei: 5 picaturi pentru o suprafata de 5 mp.

- Difuzorul este conectat la o sursa de energie electrica. Se pot pune 10-15 picaturi de ulei esential, in functie de suprafata incaperii.

- Spray pentru camera. Intr-o sticla de 100 ml, inchisa la culoare si prevazuta cu pulverizator, adaugati maxim 35-40 de picaturi de ulei esential. Agitati bine inainte de utilizare. Preparatul are efect dezinfectant, antimicrobian, antibacterian, antimicotic.

 

Origine: Italia

 

Este o specie de ienupar care creste in tufisurile din zona mediteraneana si in Masivul Central. In Algeria utilizarea sa este ancestrala pentru protejarea impotriva epidemiilor. Dupa credinta populara, distilatorii de ienupar rosu ar fi fost  <>. Prin fumigatie, folosea la purificarea atmosferei si la alungarea insectelor.  Lemnul de ienupar rosu era folosit in mod traditional pentru virtutile sale cicatrizante si era un repulsiv natural impotriva moliilor. Astazi uleiul esential de ienupar rosu este foarte apreciat ca si dezinfectant.

A se folosi pentru par si unghii: ajuta la cresterea parului si il fortifica.  

Actiune anti-matreata, anti-paduchi pus in sampon.

Uz veterinar: intareste copitele, actiune asupra parazitilor oilor.

Ulei esential toxic, consultati specialistul inainte de utilizare.

Recomandari:

A nu se utiliza de catre femeile însarcinate sau care alapteaza si nici la copiii sub 7 ani.

A nu se utiliza de catre persoanele cu antecedente de convulsii si/sau alergice la uleiuri esentiale.

Consultati specialistul pentru orice indicatie terapeutica sau tratament pe cale orala.

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
30.00 Lei
Ulei esențial CLEMENTINE - 100% puritate - Pur Herbet,10 ml - Klementin illóolaj PH0059

Denumire latina: Citrus nobilis peel

Origine: Italia


Ambalaj: 10 ml


Parfum: dulce, care combina pefect parfumurile de mandarine si portocale
Sugestie de utilizare: pentru evaporare, improspatare a aerului, tratamente faciale, bai aromate, ingrijire corporala, parfum pentru piele.
Uleiul esential de clementina (Aetheroleum clementinae) se obtine din coaja fructului clementinei (Citrus reticulata var. Clementina, sin.: Citrus deliciosa cultivar. Clementina), care este foarte apropiat botanic de mandarina.
Uleiul esential de coaja de clementina este similar ca culoare, aroma si compozitie cu uleiul de coaja de mandarina si este unul dintre cele mai puternice uleiuri esentiale calmante si anti-depresive, dar are si proprietati antimicrobiene datorita continutului de limonen.
Uleiul de clementine este utilizat pentru
-ameliorarea insomniei, anxietatii si nervozitatii cauzate de tensiune si stresul zilnic, prin evaporare (lampa catalitica, difuzor de arome, potpourri)
-relaxare in uleiurile de masaj pentru ingrijirea corpului sau produse pentru baie si sauna.


Uleiul esential este folosit ca ingredient in parfumuri si in diverse produse cosmetice.
Uleiul esential extras din clementina este netoxic, nu irita pielea, nu are efecte sensibilizante si fototoxice asupra pielii. 

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
30.00 Lei
Ulei esențial PORTOCALE ROȘII100% puritate - Pur Herbet,10 ml - Vérnarancs illóolaj PH0060

Uleiul esential de portocale rosii are parfumul apropriat de cel de portocale dulci, insa aroma sa este una mai bogata -citric dulce, mai placuta si racoritoare! In aromaterapie este considerat un ulei esential inaltator folosit pentru energizarea starii de spirit si combaterea tristetii.

Terapeutic, proprietatile sale antibacteriene, antivirale si antiseptice il fac o alegere buna pentru produsele cosmetice de curatare.

Folosindul zi de zi uleiul esential de portocale rosii va energiza mintea si corpul in acelasi timp ce va purifica aerul. Poate fi folosit pentru curatarea si purificarea locuintei.

 

 

 

Ulei esential 100% pur


 

ulei esential portocala rosie
 

MOD DE UTILIZARE:

Uleiul esential este foarte concentrat si nu trebuie utilizat pentru copii mici. Intotdeauna utilizat in doze mici si doar pentru uz extern, niciodata nediluat pe piele! Inainte de a-l folosi in timpul sarcinii, consulta medicul.


 

 

Ingrediente: 100% ulei esential de portocale rosii.

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
30.00 Lei
Ulei esențial MANDARINĂ - 100% puritate - Pur Herbet,10 ml - Mandarin illóolaj PH0061

Uleiul esential de mandarine are o aroma dulce si un parfum mai usor decat cel al uleiului esential de portocale, dar aproape cu acelasi proprietati de calmare a starilor nervoase. Cu o actiune aromaterapeutica mult mai blanda este excelent atat pentru copii cat si pentru adultii in a energiza starile depresive, a calma iritabilitatea si a induce o buna dispozitie.

Desi este mai subtil in aroma decat uleiul esential de portocale, are un continut mare de nutrienti, antioxidanti si vitamine de pe urma careia pielea are doar de castigat. Folosit regulat lasa pielea stralucitoare si radianta.

Proprietatile antiinflamatorii si anti-bacteriene ale uleiului esential de mandarine ajuta pielea in a lupta cu probleme precum depigmentarea, semne acneice sau imperfectiuni. Protejeaza si uniformizeaza tonusul pielii, repara si stimuleaza regenerarea celulelor pielii.

 

 

 

Ulei esential 100% pur


 

ulei esential de mandarina
 

MOD DE UTILIZARE:

Uleiul esential este foarte concentrat si nu trebuie utilizat pentru copii mici. Intotdeauna utilizat in doze mici si doar pentru uz extern, niciodata nediluat pe piele! Inainte de a-l folosi in timpul sarcinii, consulta medicul.


 

 

Ingrediente: 100% ulei esential de mandarina

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
30.00 Lei
Ulei esențial CASSIA - scorțișoară - 100% puritate - Pur Herbet,10 ml - Kínai fahéj illó PH0057

Descriere

Printre cele mai vechi condimente, casia era folosita inca din vechime in ritualurile religioase. Desi cu o aroma asemanatoare, casia este chimic si fizic foarte diferita de scortisoara. Uleiul esential de casia este utilizat in special pentru reducerea depresiei si tratarea afectiunilor cardiovasculare si digestive.

Proprietati terapeutice

Antiinflamator, antifungic, antibacterian, antiviral, anticoagulant.

Utilizari

Cataracta, infectii fungice, aterioscleroza, arteroscleroza.

Mod de folosire

Dilueaza o parte de ulei esential de casia cu patru parti din complexul de uleiuri vegetale V-6 sau alt ulei vegetal pur si aplica 1-2 picaturi local, pe chakre sau punctele reflexogene, difuzeaza sau consuma ca supliment alimentar.

Precautii

Poate irita membrana nazala daca este inhalat direct din sticluta sau difuzor.

 

Denumire

Cinnamomum cassia

Origine

Spania

 

Metoda de extragere

Distilare la aburi a crengilor, frunzelor si petiolurilor

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
24.00 Lei
Ulei esențial de mentă 30 ml - Vivio - Menta esszenciális illóolaj 30 ml VV 0013

RO: Menta este folosită în aromaterapie timp de mii de ani. Menta are un miros puternic, proaspăt, ajută la digestie și are proprietati antibacteriene.

{slider=Ulei esențial de mentă 30 ml - Vivio}

Frunzele de mentă conțin un ulei esențial ale cărui ingrediente principale sunt mentolul și flavonoidele. De asemenea, conține taninuri și săruri minerale. Din cele mai vechi timpuri a fost folosit pentru ameliorarea migrenelor, precum și pentru tratarea afecțiunilor tractului respirator superior.

Ingrediente: 100% ulei din frunze de mentă (Mentha piperita oil 100 %).

Utilizare:

Uleiul de mentă este folosit în cosmetică pe post de aditiv pentru emulsii, creme și pentru aromoterapie. Folosit în aromoterapie, uleiul de mentă stimulează și întărește organismul, fiind recomandat în caz de insomnii, nervozitate și hiperactivitate.

Eliberează sinusurile și căile nazale.

Atenție! A se evita contactul cu ochii. Nu utilizați pe pielea iritată sau după expunerea la soare.

Numai pentru uz extern.

 

Mod de păstrare: A se păstra la loc întunecat și răcoros, la temperatura camerei.

Țara de proveniență: India. Ambalat în UE.

Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.

Produsele pot să difere în funcție de culoare, mărime sau gust datorită provenienței naturale.

{/slider}

 

HU:A mentát évezredek óta használják az aromaterápiában. A menta erős, friss illatú, segíti az emésztést és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

{slider=Vivio - Menta esszenciális illóolaj 30 ml}

A mentalevél illóolajat tartalmaz, amelynek fő összetevői a mentol és a flavonoidok. Tanninokat és ásványi sókat is tartalmaz. Ősidők óta használják migrén enyhítésére, valamint felső légúti betegségek kezelésére.

Összetevők: 100% borsmenta olaj (100% Mentha piperita olaj).

Használat:

A borsmentaolajat a kozmetikumokban emulziók, krémek és aromaterápia adalékaként használják. Az aromaterápiában használt borsmentaolaj serkenti és erősíti a szervezetet, álmatlanság, idegesség és hiperaktivitás esetén ajánlott.

Felszabadítja az orrmelléküregeket és az orrjáratokat.

Óvatos! Kerülje a szembe jutást. Ne használja irritált bőrön vagy napozás után.

Csak külsőleg.

Tárolás: Tárolja hűvös, sötét helyen szobahőmérsékleten.

Származási ország: India. EU-ban csomagolva.

A termék származási országa a tételtől függően eltérő lehet.

A termékek színük, méretük vagy ízük természetes eredetük miatt eltérhet.

{/slider}

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
1 - 8 din 8