0

Filters

Despre noi

Corpservis.ro este operat de firma românească CORPSERVIS SRL cu sediul social în Târgu Mureș. Corpservis se ocupă cu un program personalizat de nutriție și alimentație. Suntem de acord, că în zilele noastre alimentele nu conțin cantitatea necesară de vitamine de care organismul ar avea nevoie. Din acest motiv ne-am asociat cu un webshop, pentru a oferi clienților noștrii posibilitatea de a avea la-ndemână produsele care îi pot fi de ajutor în schimbarea stilului de viață și în alimentație.

Calitate garantată

Magazinele, drogheriile şi farmaciile sunt arhipline de miile de vitamine variate şi de suplimentele nutritive. Majoritatea acestora însă nu are niciun efect. Conţinutul de substanţe active al acestora este atât de mic, încât prin administrarea lor nu se poate aştepta la niciun rezultat sesizabil. De fapt, acesta este adevăratul motiv pentru care, după un timp mulţi devin sceptici în legătură cu toate suplimentele nutriţionale. Le-au încercat şi nu le-au părut eficiente.

Oferta noastră cuprinde doar produse cu ingrediente valoroase şi un conţinut înalt de substanţe active. Nu comercializăm obişnuitele preparate ieftine de multivitamine, care conţin necesarul zilnic de vitamine doar într-o proporţie redusă.

Conţinut garantat

Produsele noastre sunt testate permanent în laboratoare acreditate independente. Fie vorba de produsele marca Vitaking® sau de produsele importate, garantăm complet acurateţea şi veridicitatea datelor specificate pe etichetă.

Date companie

Sediu: Târgu Mureș, Str. Matei Corvin 5.

Cod de Identificare Fiscală: 34895385

Nr. Inregistrare Camera de Comert: J26/52/2018

Cont bancar: RO47OTPV 2000 0095 8628 RO09

Banca OTP Mures

Contact