0

Filters

82.00 Lei
Proteină Extra de la Corpservis cu gust de scorțișoară și ciocolată - Testszerviz Extra Csokoládé-fahéj ízű növényi fehérje italpor TSZ0004

RO: Ai un stil de viață vegetarian sau vegan? Atunci aceasta proteină poate fi un supliment excelent pentru aportul tău proteic.  

{slider=Informații generale despre proteină}

Praf de băutură instantă cu proteine ​​vegetale cu gust de scorțișoară și ciocolată

Proteina Extra este un complex special de proteine ​​vegetale (mazare și orez), cu pudra de coacaza și acai, faina de quinoa și indulcitori.

Aport proteic de calitate din ingredientele vegetale! Baza produsul este orezul și proteina ​​de mazare.

Aceste proteine ​​sunt alternative excelente pentru cei sensibili la lactoza și proteine ​​din lapte, respectiv celor care evita consumul de alimente de origine animala.

Deși alimentele pe baza de plante, spre deosebire de alimentele derivate din animale, nu conțin toți aminoacizii, mazarea și proteina din orez ofera totusi o soluție complexa, completandu-se reciproc perfect.

Proteina de orez este saraca in lizina, dar bogată in aminoacizi cu continut de sulf (de exemplu, cisteina și metionina), în timp ce proteina de mazare, pe de altă parte, conține mai putini aminoacizi care conțin sulf, dar este abundenta în lizina.

Proteina vegana excelentă cu SUPLIMENTE EXTRA

Faina de Quinoa: Mulți oameni considera ca sunt cereale, dar in realitate nu sunt. Quinoa este o samanta cu conținut scazut de carbohidrați, bogata in proteine si minerale, care devine din ce în ce mai populara în randul oamenilor conștienți de sanatate.

Praf de fructe de Acai: fructele de Acai originare din padurea tropicala amazoniana, sunt unele dintre cele mai nutritive fructe de padure. Un adevărat superfood, plin de nutrienți, ingrediente vegetale.

Praf de boabe Goji: Goji este un adevarat superfood, deoarece este extrem de bogat în nutrienți vitali și vitamine. Asiaticii o văd ca fructul bunastarii, batraneții și vitalitații. Goji berry a atras recent si interesul medicinei occidentale. Gustul sau amintește de un amestec de arome de cirese și mure.

Proteina:

  • contribuie la creșterea mușchilor.
  • contribuie la menținerea masei musculare. 
  • contribuie la menținerea oaselor normale.

Cui recomandăm praful de bauturi Vegan Protein?

Vegetarienilor și veganilor, celor sensibili la lactoza, sensibili la gluten si celor care duc un stil de viața sanatos chiar și pentru gatit: poti ingrosa perfect supele și tocanitele cu ajutorul prafului.

Instrucțiunile de utilizare: se amestecă 1 porție (25 g = 3 linguri) în 250 ml de apa, se consuma imediat după antrenament. În zilele de repaus, consuma dupa-amiaza. Utilizeaza o sticla de amestec pentru preparare.

{/slider} 

HU: Minőségi proteinbevitel, növényi alapanyagokból! A Testszerviz Extra Vegán Protein 2 féle növényi fehérje komplex (borsófehérje izolátum és  és rizsfehérje) gojibogyó- és acaibogyó-porral, quinoa liszttel és édesítőszerekkel.

{slider=Miben segíthet neked a fehérje?}

Kiváló vegán protein EXTRÁKKAL

Quinoa liszt: A quinoa alacsony szénhidráttartalmú, és magas fehérje- és ásványi anyag tartalmú mag

Acai bogyó-por: Az amazóniai esőerdőkben őshonos acai bogyó az egyik legjobb tápanyagtartalmú bogyós gyümölcs. Igazi szuperélelmiszer, tele tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal

Gojibogyó-por: A goji bogyó rendkívül gazdag létfontosságú tápanyagokban, vitaminokban. Az ázsiai emberek a jó közérzet, a magas életkor és a vitalitás gyümölcsének tartják. A goji berry az utóbbi időben a nyugati orvostudomány érdeklődést is felkeltette. íze a cseresznye és a szeder ízének keverékére emlékeztet.

 A fehérjepor

  • hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez
  • hozzájárul az izomtömeg fenntartásához
  • hozzájárul a normál csontozat fenntartásához
  • hozzájárul az ideális fehérjebevitelhez

Kinek ajánljuk a Testszerviz Extra Vegán Protein italport?

  • Vegetáriánusoknak és vegánoknak
  • Laktózérzékenyeknek.
  • Gluténérzékenyeknek.
  • Egészséges életmódot folytatóknak akár főzéshez is
  • remek süteményalapanyag

Felhasználási javaslat

Keverj el 1 adagot (25 g = 3 csapott evőkanál) 250 ml vízben, fogyaszd edzés után közvetlenül. A pihenőnapokon fogyaszd a délután folyamán. Használj keverőpalackot az elkészítésnél!

Forgalmazza - Testszerviz Extra Kft.

Származási hely - Európia Unió

{/slider} 

 

PROTEINA VEGETALA
  Cantitate in 25g %VNR Cantitate in 100g %VNR
Energie  449kJ 5,25 1797kJ 21
Grasime 2g 2,75 7,8g 11
Carbohidarati 3,3g  1,25  13g 5
Zahar <0,5g  <0,25 <0,5g <1
Fibre  0,8g  ***  3,2 ***
Proteina 19g  37  74g 148
Sare 0,55g 9,25 2,2g 37
Ingrediente: proteina izolata din mazare galbena, proteina din orez, pudra cacao, L-glutamina, L-arginina, lecitina din soia, scortisoara, caragenan, guma de celuloza, faina de quinoa, pudra goji, pudra acai, sare, indulcitor: sucraloza.

Produs într-o fabrică ce procesează proteine de lapte, ouă, gluten, soia, nuci, alune, pește și creveți.

Mod de administrare: Se amestecă 1 porție (25 g = 3 linguri) în 250 ml de apa, se consuma imediat după antrenament. În zilele de repaus, consuma dupa-amiaza. Utilizeaza o sticla de amestec pentru preparare. În zilele de repaus, consumați după-amiază.

Producător: Testszerviz KFT Ungaria
Greutate netă: 400g
Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
109.00 Lei
Colagen Extra de la Corpservis cu gust de lămâie îndulcit cu stevie + Vitamina C - Testszerviz Extra Citromos Kollagén steviával ízesítve + C-vitamin TSZ0002

RO: Colagenul este substanţa de o mare importanţă pentru buna funcţionare a cartilajului, oaselor, articulaţiilor şi tendoanelor. Are o influenţă pozitivă privind aspectul părului, unghiilor şi a pielii.

{slider=Informații generale despre colagen}

În zilele noastre suplimentele cu colagen se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Colagenul este o proteină ce apare în natură, fiind cea mai răspândită proteină a faunei. Este unul dintre compușii principali ai oaselor, ai cartilagiilor, ai tendoanelor, ai ligamentelor și altor țesuturi conjunctive. Produsul cu colagen conține colagen Peptan® (colagen din sursă bovină), precum și o cantitate considerabilă de vitamina C (500mg/doză) și zinc (15mg/doză). Produs cu gust plăcut de lămâie, îndulcit cu stevie. Doza zilnică 11 g, din care 9 g reprezintă conținutul de proteină (colagen).

Colagen cu gust de lămâie, îndulcit cu stevie

Colagenul este proteina ce apare în natură, fiind cea mai răspândită proteină din faună. Colagenul cu gust de lămâie conţine colagen Peptan® (colagen din sursă bovină), precum şi o cantitate considerabilă de vitamina C (500mg/doză) şi zinc (15mg/doză). Un produs cu gust plăcut de lămâie, îndulcit cu stevie.

 Colagenul este cel mai important element de bază al organismului, și acoperă aproximativ 30% din proteinele organismului. Colagenul este cea mai importantă proteină structurală şi este în componenta fiecărui țesut conjunctiv, inclusiv pielea, tendoanele, ligamentele, cartilajele și oasele. În principiu, colagenul este puternic și flexibil, fiind “adezivul” care leagă toate elementele. (Denumirea de collagen este de origine greacă, provine din cuvântul grecesc κόλλα [kolla] ceea ce înseamnă clei.)

Vitamina C contribuie:

  • la funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul unei activități fizice intense sau după activitate
  • la procese de metabolism normale generatoare de energie

  • la funcționare normală a sistemului nervos

  • la menținerea funcției psihologice normale

  • la funcționarea normală a sistemului imunitar

  • la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ

  • la reducere oboselii și a extenuării

  • la regenerarea formei reduse a vitaminei E

  • la sporirea absorbției de fier

  • la formarea normală a colagenului și prin aceasta la:

    • menținerea stării și funcționării normale a vaselor de sânge

    • la menținerea scheletului normal

    • la menținera stării și funcționării normale a cartilajelor

    • la menținerea stării normale a gingiilor

    • la menținerea stării și funcționării normale a pielii

    • la mențineree stării normale a dinților

Zincul acționează în organism ca un polițist de circulație. De exemplu participă la procesele de metabolism, joacă un rol în sinteza proteică normală, contribuie la menținerea echilibrului acido-bazic normal. Zincul se poate găsi în mâncărurile bogate în proteine, de exemplu în ouă, în leguminoase, în cărnuri, în pești și în fructele de mare. Una dintre cele mai populare forme a suplimentelor cu zinc este gluconatul de zinc.

Zincul:

  • participă la menținerea echilibrului acido-bazic normal

  • participă la metabolismul normal al glucidelor.

  • contribuie la menținerea activității spirituale normale.

  • contribuie la sinteza normală a ADN-ului.

  • joacă un rol în menținerea activității normale și a procreării.

  • participă la metabolismul normal al macroelementelor.

  • participă la metabolismul normal al acizilor grași.

  • participă la metabolismul normal al vitaminei A.

  • joacă un rol în sinteza proteică normală.

  • contribuie la menținerea scheletului normal.

  • contribuie la menținera stării normale a părului, pielii și a unghiilor.

  • contribuie la menținerea nivelului normal de testosteron al sângelui.

  • contribuie la menținera văzului normal.

  • contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

  • contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

  • joacă un rol în diviziunea celulară.

Colagenul cu gust de lămâie nu conține zahăr adăugat și îndulcitori sintetici. Extractul natural de stevie îi conferă gustul dulce.

Ce este stevia?

Stevia este o plantă medicinală originară din America de Sud, care are un gust dulce natural. Extractele plantei (praf, sirop, tablete, sirop) şi frunzele uscate de ceai sunt folosite peste tot în lume pentru îndulcire (extractele pure sunt de cca. 30-330 de ori mai dulci decât trestia de zahăr). În ţările asiatice, Stevia este o plantă cunoscută şi acceptată de decenii. În prezent este folosit la scară largă pentru îndulcirea băuturilor răcoritoare, a gumelor de mestecat fără zahăr, a iaurturilor, a murăturilor, a legumelor, a fructelor de mare uscate precum şi a prăjiturilor.

{/slider} 

HU:A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. Az egyik legfontosabb alkotóeleme csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek.

{slider=Miben segíthet neked a kollagén?}

Testszerviz Extra Kollagén termék PeptanⓇ-kollagént tartalmaz (marha kollagén), valamint jelentős mennyiségű C-vitamint (adagonként 500mg) és cinket (adagonként 15mg). Kellemes citrom ízű készítmény steviával édesítve. Napi adagja 11 g, melyből 9 g a fehérje (kollagén-peptid) tartalom.

Citromos Kollagén adagonként 500mg C-vitaminnal

A C-vitamin hozzájárul:

  • Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
  • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
  • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
  • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • Az immunrendszer normál működéséhez
  • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
  • Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
  • Fokozza a vas felszívódását.
  • A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
  • Az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A normál csontozat fenntartásához.
  • porcok normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • fogíny normál állapotának fenntar­tásához.
  • bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz.
  • fogak normál állapotának fenntartásához.

Testszerviz Extra Citromos Kollagén adagonként 15 mg cinkkel

A cink úgy működik a szervezetben, akár egy közlekedési rendőr. Például részt vesz az anyagcsere folyamatokban, szerepet játszik az normál fehérjeszintézisben, részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában. A cink megtalálható a fehérjében gazdag ételekben, például a tojásban, a hüvelyesekben, a húsokban, a halakban és a tenger gyümölcseiben.  Az egyik legnépszerűbb formája a cink-kiegészítőknek a cink glükonát . A cink:

  • Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntar­tásában
  • Részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.
  • Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.
  • Hozzájárul a normál DNS-szintézishez.
  • Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
  • Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében.
  • Részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében.
  • Részt vesz az A-vitamin normál anyagcseré­jében.
  • Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
  • Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
  • Hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához.
  • Hozzájárul a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához.
  • Hozzájárul a normál látás fenntartásához.
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
  • Szerepet játszik a sejtosztódásban.

A Testszerviz Extra Citromos Kollagén nem tartalmaz hozzáadott cukrot és mesterséges édesítőszereket. Édes ízét természetes stevia kivonat adja.

Mi a stevia?

A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre (a tiszta kivonatok kb. 30-330-szor édesebbek a nádcukornál). Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert növény. Napjainkban egyre szélesebb körben használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok, zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére.

Forgalmazza - Testszerviz Extra Kft.

Származási hely - Európai Unió

{/slider} 

 

Colagen
  Cantitate in 11gr %VNR
Energie 36kcal/151kJ ****
Grasime 0g ****
Carbohidarati 0g ****
Zahar 0g ****
Sodiu 125mg 5%
Proteina 9g 5%
Acid Ascorbic 500mg 625%
Zinc 15mg 150.3%
Ingrediente: : Colagen Hidrolizat Peptan (colagen din vită) 81%, acid ascorbic, aromă naturală și sintetică, îndulcitor: glicozid derivat din steviol, citrat de zinc, colorant: tartrazină. 

Produs într-o fabrică ce procesează proteine de lapte, ouă, gluten, soia, nuci, alune, pește și creveți.

Doza zilnică recomandată: 11g (o linguriță de dozare).

Mod de administrare: în primele 3 luni dizolvați zilnic o linguriță de colagen în 200 ml de apă, după care reduceți cantitatea la 11g/săptămână.

 Producător: TESTSZERVIZ KFT Ungaria
Conţinut 330 g

 

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
80.00 Lei

70.00 Lei
Pudră de kale - Testszerviz -Fodros kel por 200 g TSZ 0105

RO: Varza kale este unul dintre cele mai bune 10 superalimente din lume. Caracteristicile sale uimitoare l-au ridicat în această categorie.

{slider=Pudră de kale - Testszerviz, 200 g}

 

Corpservis Pudră de kale mov - 200 gr

 

Pudră de varză kale cu gust bun? Da, a sosit!

 

Bogată în minerale și vitamine, conține o cantitate mare de fitonutrienți, conținutul ridicat de proteine ​​garantează că consumul său are un efect extrem de bun asupra organismului.

Varza kale devine din ce în ce mai populară, dar este și dezbinare.

De ce?

Deoarece gustul său puternic de varză nu este plăcut pentru mulți, nu le place și, prin urmare, preferă să nu o consume.

În sfârșit am rezolvat această problemă. Corpservis a găsit aceea varză kale bio, care are un gust mai bun decât versiunile cunoscute până acum.

Oricine îl poate consuma cu ușurință, fără a fi nevoit să se lupte cu gustul!

Și aceasta este varza mov kale!

Are un gust neutru, este excelent și pentru cei cărora nu le-a plăcut până acum datorită gustului.

În toate celelalte ingrediente ale sale, în ceea ce privește conținutul de nutrienți, este exact ca versiunea verde.

Este important gustul? Sigur că da!

De aceea am făcut Corpservis Pudra de Varză Kale după aproape 1 an de muncă.

Cel mai bun preț, calitate și gust pe care îl cunoaștem!

DE CE SĂ CONSUMAȚI PUDRĂ DE KALE USCAT?

Consumul de praf de varză kale contribuie la menținerea bunăstării noastre fizice și psihice și la crearea unei stări fizice mai bune și mai energice.

Este un excelent întăritor general al sistemului imunitar, înfrumusețează pielea, întărește oasele, îmbunătățește vederea, contribuie la succesul pierderii în greutate.

Pulberea de varză kale este foarte recomandată în următoarele cazuri:

  • Imunitate slabă
  • Indigestie cronică
  • Oboseală
  • Probleme ale pielii (acnee, psoriazis, inflamație)
  • Artrită
  • În dietă
  • Tulburări vasculare (ateroscleroză)
  • Floră intestinală deteriorată
  • Probleme de memorie
  • Hipertensiune
  • Probleme de vedere
  • Indigestie

 

Ingrediente: pulbere de varză kale 100% certificat organic din Germania


Valoarea nutritivă medie în 100 g:


-Energie: 48,3 kcal / 205,3 kJ
-Grăsimi: 0,3 g
- saturate: 0,22 g
- mononesaturate: 0,08 g
– Multinesaturate: 0,00 g
- Carbohidrați: 7,32 g
– Din care zahăruri. 0,00 g
-Fibre: 3,5 g
-Proteine: 2,32 g
- Sare: 0,013 g (de sodiu natural)


Produs vegan, fără gluten, fără lactoză, fără soia!

A se păstra la loc uscat! Cutia trebuie închisă după fiecare utilizare!

Produsul nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos!

1 PACHET ESTE 1 DOZA LUNARĂ!

Se folosește 1 linguriță în smoothie verde sau iaurt!

{/slider}

 

HU: A fodros kel a világ 10 legjobb szuperélelmiszere kötött található. Elképesztő tulajdonságai emelték ebbe a kategóriába.

{slider=Testszerviz -Fodros kel por, 200 g}

Testszerviz Lila Fodroskel Por - 200 gr

Testszerviz Fodros Kel Por – az íz mindenek előtt

Jó ízű fodros kel por? Igen, megérkezett!

Testszerviz kiadás

 

Magas ásványianyag és vitamintartalma, a benne találhat nagy mennyiségű fito-tápanyag, magas fehérje tartalom garantálja, hogy fogyasztása rendkívül jó hatással van a szervezetre.

A fodroskel egyre népszerűbb, egyre ismertebb, ugyanakkor megosztó is.

Miért?

Mert erőteljes kelkáposztára hasonlító íze sokak számára nem kellemes, nem szeretik és ezért inkább nem fogyasztják.

Na ezt a problémát véglegesen megoldottuk. A Testszerviz megkereste azt a bio fodros kelt, mely ízében mérföldekkel jobb, mint az eddig ismert változatok.

Bárki könnyedén tudja fogyasztani anélkül, hogy az ízével küzdeni kelljen!

Ez pedig a lila fodros kel!

Semleges íze van, azok számára is kiváló, akik eddig az íze miatt nem kedvelték meg.

Minden más összetevőjében, tápanyagtartalomban pontosan olyan, mint a zöld változat.

Hogy fontos-e az íze? Naná!

Ezért hoztuk létre a Testszerviz Fodros Kel Port közel 1 év munka után.

Árban, minőségben, ízben az általunk ismertek között a legjobb!

Csak a Testszerviznél!

 

MIÉRT FOGYASSZUNK FODROS KEL PORT?      

A fodros kel por fogyasztása hozzájárul testi és szellemi jóllétünk megőrzéséhez, valamint a jobb és energikusabb fizikai állapot létrejöttéhez.

Kiváló általános immunerősítő, megszépíti a bőrt, erősíti a csontokat, javítja a látást, hozzájárul a fogyókúrák sikeréhez.                                                                      

A fodros kel por az alábbi esetekben kifejezetten ajánlott:

  • Immungyengeség
  • Krónikus emésztési zavarok
  • Fáradékonyság
  • Bőrproblémák (pattanások, pikkelysömör, gyulladások)
  • Ízületi gyulladások
  • Fogyókúra
  • Érrendszeri zavarok (érelmeszesedés)
  • Sérült bélflóra
  • Memória problémák
  • Magas vérnyomás
  • Látási problémák
  • Emésztési zavarok

 

 

Összetevők: bio minősítésű 100% fodros őskáposzta (kale) por Németországból


Átlagos tápérték 100g-ban:


-Energia: 48,3 kcal/205,3 kJ
-Zsír: 0,3 g
–telített: 0,22 g
–egyszeresen telítetlen: 0,08 g
–többszörösen telítetlen: 0,00 g
-Szénhidrát: 7,32 g
–ebből cukrok. 0,00 g
-Rost: 3,5 g
-Fehérje: 2,32 g
-Só: 0,013 g (természetesen előforduló nátriumból


Vegan, glutén mentes, laktóz mentes, szója mentes termék!

 


Száraz helyen tárolandó! A zacskót minden használat után vissza kell zárni!

A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

1 CSOMAG AZ 1 HAVI ADAG! 

Felhasználási mód zöld turmixba, vagy joghurtba 1 púpozott teáskanál!

{/slider}

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș

Promotiile saptamanii

Cod QR