0

Filters

Capsulă vegană cu stimulent de lapte - Myrobalan, DOHANA - Tejserkentő gyógynövényes vegán kapszula 60 db

dohana
80.00 Lei
Cod produs: TSZ 0109  • 
Cu acest produs câștigați 80 puncte de fidelitate.
Comenzi telefonice: 0747824879
  Comandați pentru cel puțin 250 Lei și aveți livrare gratuită!

RO: O mamă care alăptează ar trebui să consume alimente hrănitoare, astfel încât organismul ei să producă suficient lapte matern pentru a hrăni copilul. Unele mame care alăptează nu pot produce cantități adecvate de lapte matern, în ciuda unei diete sănătoase. În astfel de cazuri, așa-numitul consumul de galactogogeni (stimulanti lactati) care pot creste productia de lapte matern.

INGREDIENTE: Anason, sparanghel Shatavari (Asparagus racemosus), schinduf, fenicul, mărar, chimen, schinel, urzică, roiniță indiană, armurar.

  

SOLUȚIE 100% NATURALĂ PENTRU STIMULAREA LAPTELUI

Dohana este un sinergism de 10 ierburi care susțin în mod natural producerea cantității și de calitate potrivite a laptelui matern, ajutând astfel bebelușul să se dezvolte sănătos, mulțumind astfel pe toată lumea.

 

CUM AJUTĂ CAPSULA DE IRBURI DE ALĂPTARE?

Multe mame se tem în avans că nu își vor putea hrăni copilul în mod adecvat. Dohana vă ajută să vă asigurați că bebelușul dumneavoastră este hrănit cu cantitatea și calitatea potrivită de lapte matern în primele zile după naștere.

 

DE CE ESTE DOHANA DIFERITĂ? 

În formularea produsului, am încercat să acordăm atenție nu numai reproducerii laptelui, ci și regenerării viitoarei mame și stării echilibrate de conștiență atât a mamei, cât și a bebelușului.

 

Am dori să evidențiem două ierburi speciale:

Sparanghel Shatavari (Asparagus racemosus):

Sparanghelul (Asparagus racemosus) este o plantă originară din subcontinentul indian. Această plantă specială, adaptogenă (de echilibrare), a fost folosită de medicina tradițională indiană de secole pentru a vindeca multe probleme de sănătate. Cu efectul său puternic de regenerare și întinerire asupra corpului feminin, această plantă minunată ajută mama să se întinerească după naștere și să reînnoiască organele reproducătoare cu nutrienți și energie. Datorită proprietăților sale antioxidante, îmbunătățește sănătatea mamelor care alăptează și protejează organismul împotriva deteriorării celulare și a îmbătrânirii. Întărește imunitatea și sprijină organismul în lupta împotriva infecțiilor. Proprietățile puternice de propagare a laptelui ale sparanghelului se datorează, printre altele, faptului că crește nivelul de prolactină și corticoizi din organism, ceea ce ajută la producția de lapte a mamelor care alăptează și îi îmbunătățește calitatea. Acest lucru a fost făcut științific de așa-numitul. rezultatele testelor randomizate dublu-orb au fost de asemenea confirmate clar. Compușii speciali ai plantei pot preveni depresia postpartum, care afectează multe mame. Are un efect bun asupra sistemului digestiv și este un antiinflamator.

 

Roiniță asiatică:

Roiniță asiatică (Cymbopogon citratus) este și o plantă originară din Orientul Îndepărtat, iar consumul ei ca ceai este obișnuit în Occident datorită aromei sale deosebite, care amintește de lămâie, dar mult mai blândă, mai dulce decât lămâia. Pe lângă gustul său deosebit și utilizarea gastronomică, este o plantă care a fost folosită de secole datorită efectului său special de vindecare. Proprietățile galactogog (propagarea laptelui) ale ierbii de lămâie ajută la producerea laptelui matern. Proprietățile sale antimicrobiene și antibacteriene susțin și mențin sănătatea bebelușului. Proprietățile diuretice și detoxifiante ale plantei ajută la detoxifierea organismului și la eliminarea impurităților prin rinichi, ceea ce ajută la menținerea unui sistem curat, îmbunătățind astfel calitatea laptelui matern. Ingredientele active specifice roiniței au un puternic efect de echilibrare și calmare, care este eficient în tratarea depresiei postpartum.

 

UȘOR DE APLICAT!

Dohana este un amestec de plante foarte complex într-o capsulă vegană, așa că, spre deosebire de ceaiuri, îl puteți lua cu ușurință oriunde și oricând.

 

În timpul alăptării, nevoia organismului de nutrienți crește, ceea ce merită completat!

UN BEBELUȘ CALM SUGE MAI UȘOR, POATE LUA MAI MULT LAPTE, CARE ÎNSEAMNA MAI MULT SOMMN ȘI MAI MULTĂ ODIHNĂ PENTRU MAMĂ.

 

ÎN TOATE CAZURILE AI NEVOIE DE UN PRODUS PENTRU STIMULAREA LAPTELUI? 

În mod ideal, ne putem hrăni bebelușul cu suficient lapte, dar așa cum este adevărat în toate domeniile vieții, nici aici nu putem înlocui substanțele valoroase de care organismul are nevoie pentru o alimentație adecvată și hrănitoare în această perioadă stresantă fizic și psihic pentru a produce lapte matern de calitate.

 

Ierburile din capsulă atunci când intră în laptele matern calmează copilul și au un efect antispastic datorită digestiei imature.

 

AJUTOR ȘI PENTRU BEBE ȘI MAMA

Consumul regulat de capsule Dohana, pe lângă alimentatia corespunzătoare a bebelusului, poate asigura refacerea constantă a mineralelor vitale din organismul mamei – dar datorită alăptării – pentru ca tu să te poți menține în formă sănătoasă în timpul alăptării.

 

Cum ajută capsula pe bază de plante Dohana?

 • ajută la stimularea laptelui matern
 • ajută la separarea conținutului corect de lapte matern
 • calmeaza copilul
 • ameliorează durerile abdominale ale bebelușului
 • ameliorează crampele
 • ajută mama să se regenereze

 

CONSUM RECOMANDAT:

3 capsule zilnic, de preferat distribuite pe parcursul zilei. Dacă este necesar, această cantitate poate fi mărită la 3 x 2 bucăți.

 

Produsul poate fi început indiferent de vârsta bebelușului și poate fi luat în timpul, dar nu neapărat în timpul întregii perioade de alăptare.

Utilizarea continuă a capsulei nu este necesară dacă există suficient lapte. Adică poți lua o pauză, dar nu este necesară. Dacă cantitatea de lapte scade, puteți începe să luați din nou produsul în cantitatea necesară.

 

Dohana conține și ierburi adaptogene care armonizează doar funcția înclinată, fără a afecta organele care funcționează optim. Prin urmare, abaterea de la cantitatea recomandată în orice direcție, nu excesivă, nu ar trebui să provoace supradozaj. Desigur, dacă știți că există ingrediente la care sunteți sensibile, începeți să-l luați cu atenție.

 

NU îl luați în timpul sarcinii!

RECOMANDARE! Dacă luați mai mult de un produs din plante Myrobalan, este recomandabil să săriți peste 25-30 de minute între administrarea capsulelor, astfel încât complexul de plante al produsului respectiv să poată funcționa cât mai bine. Dacă luați o vitamină și un produs pe bază de plante în același timp, nu este nevoie să pierdeți un timp între administrarea acestora.

 

Nu se cunosc efecte secundare! 

Dohana este un supliment alimentar iar utilizarea lui nu înlocuiește tratamentul medical necesar! Efectul poate varia de la o persoană la alta și nu este garantat. Dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre ingredientele din capsulă, nu o luați sau dacă luați orice medicamente sau aveți nevoie de tratament de lungă durată, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a comanda.

 

HU:  A szoptató anyának tápláló ételeket kell fogyasztania, hogy a teste elegendő mennyiségű anyatejet termeljen a csecsemő táplálásához. Egyes szoptató anyák az egészséges táplálkozás ellenére nem képesek megfelelő mennyiségű anyatejet előállítani. Ilyen esetekben ajánlott un. galaktogógok (tejserkentők) fogyasztása, melyek növelhetik az anyatejtermelést.

ÖSSZETEVŐK: Ánizs, Fürtös Spárga, Görögszéna, Édeskömény, Kapor, Kömény, Benedekfű, CsalánIndiai, Citromfű, Máriatövis

 

100% TERMÉSZETES MEGOLDÁS TEJSERKENTÉSRE

A Dohana 10 gyógynövény szinergizmusa, mely természetes módon támogatja a megfelelő mennyiségű és minőségű anyatej termelődését, így segítve a kisbabád egészséges fejlődését, ezáltal mindenki elégedettségét.

 

MIBEN SEGÍT A SZOPTATÓS GYÓGYNÖVÉNYES KAPSZULA?

Sok anya félelme már előre, hogy gyermekét nem tudja majd kellőképp táplálni. A Dohana abban segít, hogy a babád már a születés utáni első napokban is megfelelő mennyiségű és minőségű anyatejjel tudd táplálni.

 

MIÉRT MÁS A DOHANA? 

A termék összeállításánál arra törekedtünk, hogy a tejszaporításon túl a kismama regenerációjára, továbbá mind a mama, mind a baba kiegyensúlyozott tudatállapotára is figyelmet fordítsunk, ezért a már ismert és használt gyógynövényeken túl a babára gyakorolt pozitív hatások mellett a mamákra is figyelmet fordítottunk.

 

Két különleges gyógynövényt emelnénk ki:

Fürtös spárga:

A fürtös spárga (Asparagus racemosus) az indiai szubkontinensen őshonos gyógynövény. Ezt a különleges, adaptogén (kiegyensúlyozó) gyógynövényt a hagyományos indiai gyógyászat évszázadok óta használja számos egészségügyi probléma gyógyítására. E csodás növény a női szervezetre gyakorolt erőteljes regeneráló és fiatalító hatásával segíti a kismama szülés utáni felerősödését, a reproduktív szervek tápanyaggal és energiával való feltöltését. Antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően javítja a szoptató anyák egészségi állapotát, védi a szervezetet a sejtkárosodás és az öregedés ellen. Fokozza az immunitást és támogatja a szervezetet a fertőzések leküzdésében. A fürtös spárga erőteljes tejszaporító tulajdonságának oka többek között, hogy emeli a szervezet prolaktin és kortikoid szintjét, ami segíti a szoptató anyák tejtermelését, továbbá javítja annak minőségét. Ezt tudományosan elvégzett un. randomizált kettős vak tesztek eredményei is egyértelműen igazolták. A növény különleges vegyületei megakadályozhatják a számos anyát érintő szülés utáni depressziót. Jó hatású az emésztőrendszerre, továbbá gyulladáscsökkentő.

 

Ázsiai citromfű:

Az ázsiai citromfű (Cymbopogon citratus) is a Távol-Keleten honos gyógynövény, aminek teaként való fogyasztása nyugaton is elterjedt különleges – a citromra emlékeztető – illata, de a citroménál jóval enyhébb, édeskés íze miatt. Sajátos íze és gasztronómiai felhasználása mellett különleges gyógyhatása miatt évszázadok óta használt gyógynövény. A citromfű galaktogóg (tejszaporító) tulajdonságai segítenek az anyatej termelődésében. Antimikrobiális és antibakteriális tulajdonságai támogatják és fenntartják a csecsemő egészségi állapotát. A gyógynövény vízhajtó, méregtelenítő tulajdonsága segíti a szervezet detoxifikálását és a szennyeződések vesén keresztül történő kiürítését, ami elősegíti a tiszta rendszer fenntartását, így javítva az anyatej minőségét. A citromfű sajátos hatóanyagai erőteljes kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bírnak, ami hatékony a szülés utáni depresszió kezelésében.

 

EGYSZERŰ ALKALMAZÁS!

A Dohana egy nagyon komplex gyógynövénykeverék vegán kapszulában, így a teákkal ellentétben ezt bárhol és bármikor könnyedén be tudod venni.

 

A szoptatás alatt a szervezet tápanyagigénye megnövekszik, melyet érdemes pótolni. 

A NYUGODT BABA KÖNNYEBBEN SZOPIK, TÖBB ANYATEJET TUD MAGÁHOZ VENNI, AMI TÖBB ALVÁST, AZ ANYUKÁNAK PEDIG TÖBB PIHENÉST JELENT.

  

MINDEN ESETBEN SZÜKSÉG VAN A TEJSERKENTŐ KÉSZÍTMÉNYRE?

 

Ideális esetben elegendő tejjel tudjuk babánkat táplálni, de mint ahogy az élet minden területére igaz, így itt is, hogy táplálékkal sok esetben nem tudjuk pótolni azokat az értékes anyagokat, melyekre ebben a fizikailag és pszichésen fokozottan megterhelő időszakban szüksége van a szervezetnek a megfelelő és tápláló minőségű anyatej előállításához.

A kapszula gyógynövényei az anyatejbe bejutva nyugtatják meg a babát és a fejletlen emésztésnek köszönhetően görcsoldó hatást fejtenek ki. 

 

SEGÍTSÉG A BABÁNAK ÉS AZ ANYÁNAK IS

Az Dohana kapszula rendszeres fogyasztásával a baba megfelelő táplálása mellett az anya szervezetének létfontosságú, - de a szoptatás miatt - csökkenő ásványi anyagok való folyamatos pótlása is biztosítható, így a szoptatás alatt is fitt és egészséges maradhatsz.

 

Miben segít a Dohana gyógynövényes kapszula?

 • segíti az anyatej megindulását
 • segít a megfelelő tartalmú anyatej elválasztásában
 • nyugtatja a babát
 • enyhíti a baba hasfájását
 • oldja a görcsöket
 • segíti az anya regenerálódását

 

AJÁNLOTT FOGYASZTÁS:

Naponta 3 kapszula, lehetőség szerint elosztva a nap folyamán. Igény esetén ez a mennyiség növelhető 3 x 2 szemre is.

A termék szedése a baba korától függetlenül elkezdhető és akár az egész szoptatás időszaka alatt lehet - de nem szükségszerű - szedni.

A kapszula folyamatos szedése nem szükséges, ha van elegendő tej. Azaz lehet szünetet tartani, de nem szükséges. Amennyiben a tej mennyisége apad, a termék szedése újrakezdhető a szükséges mennyiségben.

 

A Dohana adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.

 

Terhesség alatt NEM szedhető!

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szed egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

 

Mellékhatások nem ismertek!

Az Dohana táplálék-kiegészítő készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! Hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált. A kapszula bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén annak fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.

 
Comentarii:
Nu exista comentarii.

Spune-ne părerea ta despre acest produs:

Vot:

Nume:
E-mail:

Recomandari

148.00 Lei
Capsule din plante pt. o menopauză ușoară - FEMINESS - A könnyed változókorért gyógynövény kapszula 60 db TSZ 0094

RO: Soluție pentru menopauză fără hormoni!

{slider=Capsule din plante pt. o menopauză ușoară - FEMINESS}

Doza recomandată este de 3 capsule pe zi!

Odată cu dezvoltarea liniei de produse Myrobalan, scopul nostru a fost să combinăm experiența milenară a culturii sănătății tibetane cu rezultate științifice moderne pentru a crea o familie de produse specială, premium, pentru menținerea celui mai înalt nivel de sănătate fizică și mentală.

Formularea produselor se bazează pe un amestec eficient de ierburi care își sporesc efectele reciproce. În ciuda numărului mare de ingrediente, formulările conțin doar o cantitate mică din fiecare ingredient activ, astfel încât efectul secundar poate fi eliminat.
Sursa: Myrobalan

{/slider}

 

HU:  Hormonmentes megoldás a változókorra!

{slider=FEMINESS - A könnyed változókorért gyógynövény kapszula 60 db}

Javasolt bevitel napi 3 kapszula!

A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésével az volt a célunk, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsaládot hozzunk létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.

A termékek összeállítása az egymás hatását erősítő gyógynövények hatékony keverékén alapul. Az összetevők nagy száma ellenére, a készítmények egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így tudjuk kiküszöbölni a mellékhatás-effektust. 

Forrás: Myrobalan

{/slider}

5 5 1 Product
Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
148.00 Lei
Complex de plante pentru întărirea și curățarea plămânilor - Lung.12 - Tüdőerősítő és tüdőtisztító gyógynövény-komplex TSZ 0118

RO: Plămânii noștri lucrează în mod constant pentru a furniza întregului nostru organism oxigenul de care are nevoie pentru a funcționa corect. Deoarece oxigenul este vital pentru funcționarea corpului nostru, buna funcționare a sistemului nostru respirator este esențială pentru o viață sănătoasă. La fel ca toate sistemele din corpul nostru, sistemul respirator este predispus la oboseală, uzură și boli, care este doar exacerbată de nivelurile ridicate de poluanți și toxine din aer.

{slider=Complex de plante pentru întărirea și curățarea plămânilor - Lung.12}

Probleme de respirație, astm, bronșită, tuse catarrală

CU IARBĂ MEDICALĂ PULMONARĂ ȘI 11 COMPLEX DE IRBURI VALOROS
NU EXISTĂ EFECTE SECUNDARE, CORPUL NU POATE OBIȘNUI
100% NATURAL
POATE FI LUAT ÎNCONTINU, FĂRĂ OPERA ORGANIZAȚIEI

 INGREDIENTE
Celandină chinezească (Astragalus mongholicus), Magnolie târâtoare chinezească, Plămânărică (Pulmonaria officinalis), Andrograf, Rădăcină de aur (Hydrastis canadensis), Shatawari (Asparagus racemosus), Cimbru de grădină, Rădăcină de lemn dulce, Piper lung indian, Rădăcină de angelica chinezească, Verbascum thapsus, Rădăcină armeană

Tejmentes
FĂRĂ LAPTE
Gluténmentes
FĂRĂ GLUTEN
100% natúr
100% NATURAL
magyar termék
PRODUS MAGHIAR
vegán
VEGAN
 
Complexul de plante este un produs natural de curățare, regenerare și întărire a plămânilor, special selectat și formulat pentru a susține funcția și vitalitatea plămânilor. Produsul este lipsit de efecte secundare, vegan, fără lapte și fără gluten, așa că poate fi consumat de cei care au o dietă specială și suferă de anumite alergii.

Un avantaj suplimentar al complexului de plante este că nu ești obișnuit cu el și poate fi luat în mod continuu, chiar și cu medicamente. Capsulele vegane conțin doar un amestec fin măcinat de ierburi care curăță și întărește ușor și eficient plămânii, neutralizează radicalii liberi datorită efectului lor antioxidant, reduc nivelul de stres oxidativ asupra plămânilor și au efecte antibacteriene, antiinflamatorii, antiinflamatorii. pentru afectiuni respiratorii superioare si respiratorii. Acestea pot ameliora iritația, tusea, astmul și bronșita datorită efectelor lor detoxifiante, de drenare a mucusului și bronhodilatatoare, precum și degajarea căilor respiratorii și facilitarea respirației. Cu ajutorul complexului de plante, nu numai că poți sprijini activitatea plămânilor tăi după boli virale, dar îți poate fi de mare ajutor și în cazul bolilor care afectează plămânii persistenti.
Plantele special selectate oferă o soluție naturală pentru regenerarea plămânilor în timpul sau după bolile virale care afectează plămânii, dar sunt și o alegere excelentă pentru bolile care afectează plămânii.

NUMELE PRODUSULUI

Numele Lung.12 s-a născut dintr-un mic joc de cuvinte. Cuvântul lung în engleză înseamnă plămâni, felii tibetane, aer, respirație, dar înseamnă și energie fină care curge în corpul nostru, așa că produsul nostru, bazat pe principiile farmaceutice ale medicinei tibetane, curăță și întărește plămânii, ușurând astfel respirația, care ne susține corpul cu energie curgătoare.

CUI RECOMANDĂM?

Pentru sportivi, fumători, astmatici, adulți care s-au recuperat după boli ale căilor respiratorii superioare și oricine dorește să o facă pentru sănătatea plămânilor.
100% NATURAL, 100% FĂRĂ ADITIVI, 100% NATURAL: CU 12 IERBURI

Lung.12 are la bază un complex unic de plante din 12 ierburi selectate într-un mod special, bazat pe principiile farmaceutice speciale ale medicinei tradiționale tibetane.

Aceasta înseamnă că efectul puternic este obținut ținând cont de proprietățile gustative și energetice ale plantelor medicinale și de potențialul de restabilire a sănătății al ingredientelor active din ele.

Lung.12 conține ierburi care pot ajuta la ameliorarea problemelor pulmonare sau chiar a tusei, a astmului sau bronșitei.
 
 • Lung.12 este un produs 100% natural:
 • Nu are efecte secundare
 • Nu dăunează organismului
 • Nu creează dependență
 • Se poate lua continuu

Capsulele vegane conțin doar un amestec măcinat fin de ierburi, nimic altceva.

În ce cazuri recomandăm Lung.12?

 • ca prevenire
 • în timpul/după tuse (care afectează plămânii),
 • în cazul tulburărilor respiratorii generale
 • în caz de bronșită
 • pentru plângeri de astm
 • in caz de afectiuni respiratorii

12 PLANTE ÎMPOTRIVA PLÂNGERILOR RESPIRATORII, Astm și bronșită

DE CE ESTE IMPORTANT SA FIE PLAMANII BINE?

De fapt, nici măcar nu ne gândim la respirația noastră și plămânii noștri până când un fel de problemă de respirație face dificilă funcționarea naturală și nestingherită a procesului. Plămânii furnizează oxigen și mențin funcția tuturor celorlalte organe prin eliminarea dioxidului de carbon din organism.

Cea mai mare parte a procesului de respirație este realizat de diafragmă, ajutând plămânii să lucreze și să expire până la 9.000 de galoane de aer pe zi. Adică mai mult de șase galoane de aer pe minut. În timpul exercițiilor aerobice active, plămânii noștri pot procesa mai mult de 100 de litri de aer pe minut.

Deși cel mai cunoscut - și cel mai important - rol al plămânilor este respirația, acesta îndeplinește și câteva alte funcții importante.

Menținerea pH-ului în echilibru: Prea mult dioxid de carbon schimbă echilibrul acido-bazic al organismului în direcția acidă. Când plămânii observă acest lucru, crește rata de respirație pentru a elimina mai mult dioxid de carbon pentru a ajuta la echilibrarea raportului acido-bazic.

Protejarea organismului: Plămânii protejează organismul de substanțele nocive. Capabil să excrete imunoglobulina, care previne infecțiile. Agenții patogeni și/sau contaminanții inhalați sunt prinși de mucus și apoi proeminențe mici, păroase, numite cili, mută aceste particule în sus, care sunt fie tușite, fie înghițite și neutralizate și excretate de tractul digestiv.

Putem lua chiar și comunicarea verbală aici, deoarece nu am fi capabili să vorbim fără fluxul de aer.

 Doza recomandată: Se recomandă administrarea a 2 capsule pe zi, in orice moment al zilei, odata sau chiar separat. Dacă este posibil să utilizați alte complexe de plante Myrobalan, vă recomandăm să le luați la 25-30 de minute, astfel încât fiecare să aibă timp să funcționeze. În funcție de intensitatea plângerilor, este posibilă abaterea de la cantitatea recomandată în ambele direcții. Dacă este necesar, se pot lua două capsule în același timp.

 

{/slider}

 

HU: Tüdőnk folyamatosan azon dolgozik, hogy az egész szervezetünket ellássa a megfelelő működéshez szükséges oxigénnel. Mivel az oxigén létfontosságú testünk működéséhez, ezért a légzőszerveink megfelelő működése elengedhetetlen az egészséges élethez. Mint testünk minden rendszere, a légzőrendszer is hajlamos a kifáradásra, elhasználódásra, megbetegedésre, amit a levegőben lévő magas szennyező- és méreganyagok szintje csak tovább fokoz.

{slider=Lung.12 - Tüdőerősítő és tüdőtisztító gyógynövény-komplex}

Légzési problémák, asztma, hörghurut, hurutos köhögés

 • ORVOSI TÜDŐFŰVEL ÉS 11 ÉRTÉKES GYÓGYNÖVÉNY KOMPLEXÉVEL
 • NINCSENEK MELLÉKHATÁSAI, NEM LEHET HOZZÁSZOKNI
 • 100% TERMÉSZETES
 • FOLYAMATOSAN SZEDHETŐ, NEM TERHELI A SZERVEZETET
ÖSSZETEVŐK
Kínai csüdfű, Kínai kúszómagnólia, Orvosi tüdőfő, Andrográfisz, Aranygyökér, Fürtös spárga, Kerti kakukkfű, Édesgyökér, Indiai hosszúbors, Kínai angyalgyökér, Molyhos ökörfarkkóró, Örménygyökér
Tejmentes
TEJMENTES
Gluténmentes
GLUTÉNMENTES
100% natúr
100% NATÚR
magyar termék
MAGYAR TERMÉK
vegán
VEGÁN
 

TERMÉSZETES ÉS HATÉKONY MEGOLDÁS: LUNG.12 TÜDŐERŐSÍTŐ ÉS TÜDŐTISZTÍTÓ GYÓGYNÖVÉNY KOMPLEX

A gyógynövény-komplex speciális módon összeválogatott és összeállított természetes tüdőtisztító, regeneráló, erősítő hatású készítmény, mely támogatja a tüdő működését és vitalitását. A termék mellékhatásmentes, vegán, tejmentes és gluténmentes, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákban szenvedők számára is fogyasztható.
 
A gyógynövény-komplex további előnye, hogy nem szoksz hozzá és folyamatosan, akár gyógyszer mellett is szedhető. A vegán kapszulák kizárólag gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, melyek kíméletesen és hatékonyan tisztítják és erősítik a tüdőt, antioxidáns hatásuknak köszönhetően semlegesítik a tüdőt is károsító szabad gyököket, csökkentik a tüdőt terhelő oxidatív stressz szintjét, ezen kívül antibakteriális, gyulladáscsökkentő, immunerősítő hatásuk következtében jó hatásúak a felső légúti és légzőszervi panaszok esetén. Méregtelenítő, nyálkaürítő és hörgőtágító hatásuk következtében enyhíthetik az irritációt, a köhögést, asztmát és a hörghurutot, továbbá szabaddá teszik a légutakat és megkönnyítik a légzést. A gyógynövény-komplex segítségével nemcsak vírusos betegségek után támogathatod meg a tüdőd munkáját, hanem tartós tüdőt érintő betegségek esetén is nagy segítséget nyújthat számodra.

A speciálisan összeválogatott gyógynövények természetes megoldást kínálnak tüdőt érintő vírusos betegségek alatti vagy utáni időszakban a tüdő regenerációjában, de tüdőt érintő betegségek esetén is kiváló választás.

A TERMÉK NEVE

A Lung.12 neve egy kis szójátékból született. A lung szó angolul tüdőt, tibetiül szelet, levegőt, légzést jelent, de jelenti a testünkben áramló finom-energiát is, így a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elvei alapján összeállított termékünk tisztítja és erősíti a tüdőt, ily módon könyedebbé válik a légzés, ami támogatja a testünben áramló energiát.

KINEK JAVASOLJUK?

Sportolóknak, dohányosoknak, asztmásoknak, légzési nehézségek esetén, felső légúti betegségből felgyógyult felnőtteknek és bárkinek, aki tenni szeretne tüdeje egészségéért.

100% TERMÉSZETES, 100% ADALÉKMENTES, 100% HAZAI: 12 GYÓGYNÖVÉNY EREJÉVEL

A Lung.12 alapját egy egyedülálló - 12 gyógynövény speciális módon összeválogatott - gyógynövény-komplexe képezi, amely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.

Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el.

A Lung.12 olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek segítségével enyhíthetőek a tüdővel kapcsolatos problémák, vagy akár a köhögés, az asztma vagy a hörghurut.
A Lung.12 egy 100% természetes készítmény:
 • Nincsenek mellékhatásai
 • Nem károsítja a szervezetet
 • Nem okoz függőséget
 • Folyamatosan szedhető
A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.
 
Milyen esetben ajánljuk a Lung.12 tüdőerősítő és tüdőtisztító gyógynövény-komplexet?
 • megelőzésként
 • köhögéses (tüdőt érintő) betegségek alatt/után,
 • általános légzési panaszok esetén
 • hörghurut esetén
 • asztmás panaszok esetén
 • légzőszervi panaszok esetén

12 GYÓGYNÖVÉNY A LÉGZÉSI PANASZOK, ASZTMA ÉS HÖRGHURUT ELLEN

Mit tartalmaz a Lung.12 kapszula?

A Lung.12 készítményünk az alábbi gyógynövények finomra őrölt keverékét tartalmazzák: Kínai csüdfű, Kínai kúszómagnólia, Orvosi tüdőfő, Andrográfisz, Aranygyökér, Fürtös spárga, Kerti kakukkfű, Édesgyökér, Indiai hosszúbors, Kínai angyalgyökér, Molyhos ökörfarkkóró, Örménygyökér

A készítmény egyik alapvető fontosságú alkotóeleme az orvosi tüdőfű. Tudományos neve is a tüdőbetegségeket gyógyító tulajdonságára utal: a Pulmonaria a latin pulmo (tüdő) szóból származtatható, míg az officinalis arra, hogy régen minden gyógyszertárban alapvető gyógynövény volt.

MIÉRT FONTOS, HOGY A TÜDŐD RENDBEN LEGYEN?

Valójában nem is gondolunk a légzésünkre és a tüdőnkre mindaddig, míg valamilyen légzési probléma nem nehezíti meg a folyamat természetes és akadálymentes működését. A tüdő biztosítja az oxigént és minden más szerv működését fenntartja azáltal, hogy eltávolítja a szén-dioxidot a szervezetből.

A légzés folyamatának legnagyobb részét a rekeszizom végzi segítve a tüdő munkáját, ami naponta akár 9000 liter levegőt is képes be és kilélegezni. Ez percenként több, mint hat liter levegőt jelent. Aktív aerob mozgás során tüdőnk percenként több, mint 100 liter levegő feldolgozására is képes.

Bár a tüdő legismertebb – és legfontosabb – szerepe a légzés, de több más fontos feladatot is ellát.

A pH egyensúlyban tartása: a túl sok szén-dioxid a szervezet sav-bázis egyensúlyát a savas irányba tolja el. Amikor a tüdő ezt észleli, növeli a légzés sebességét, hogy a szén-dioxidból többet ürítsen ki, hogy segítsen kiegyensúlyozni a sav-bázis arányt.

A szervezet védelme: a tüdő védi a szervezetet a káros anyagoktól. Képes immunglobulin kiválasztására, mely megakadályozza a fertőzéseket. A belélegzett kórokozókat és/vagy szennyező anyagokat a nyálka csapdába ejti, majd a csillóknak nevezett kis, szőrszerű nyúlványok felfelé mozgatják ezeket a részecskéket, amit vagy felköhögünk vagy lenyelünk és az az emésztőrendszer segítségével semlegesítődik és kiürül.

Ide vehetjük még a verbális kommunikációt is, mert a levegőáramlás nélkül nem tudnánk beszélni.

A tüdő egészségét befolyásolhatja a genetika, a különböző – nem kizárólag légúti – betegségek és a környezet, melyek számos légzési panaszt okozhatnak.

Sajnálatos tény, hogy a környezet nem mindig segíti tüdőnk egészséges működését. Számos olyan kockázati tényező van, mely hozzájárul a tüdővel kapcsolatos betegségekhez, szövődményekhez. Ezek gyakran olyan dolgok, melyek belélegzéséről nem is tudunk.

Magyarországon minden hatodik ember szenved valamilyen krónikus tüdőbetegségben. Általános feltételezés, hogy a tüdőbetegségek leginkább a dohányzással függenek össze, de lényeges hangsúlyozni, hogy a tüdőbetegséghez nem kell dohányosnak lenni.

Ha a tüdő egészségi állapota kibillen és sérül, az kihat a mindennapi élet minőségére, és megrövidítheti az élettartamot, ezért fontos figyelmet fordítani tüdőnk egészségére.

HOGYAN SZEDD A LUNG.12 KAPSZULÁT?

Ajánlott adagolás: Naponta 2 kapszula szedése javasolt, a nap bármely szakaszában, egyben vagy akár külön-külön. Amennyiben esetleg más Myrobalan gyógynövény komplexet is használsz, javasoljuk, hogy 25-30 perces eltéréssel vedd be őket, hogy mindegyiknek legyen ideje kifejteni a hatását. Az ajánlott mennyiségtől a panaszok erősségétől függően el lehet térni mindkét irányba. Amennyiben szükséges, úgy egyszerre két kapszula is bevehető.

A Lung.12 folyamatosan szedhető, nem szükséges időközönként szünetet tartani. A Lung.12 adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Emiatt az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.

{/slider}

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
148.00 Lei
Complex de plante împotriva hipotiroidismului - Tiroglan, Myrobalan - Pajzsmirigy alulműködés elleni gyógynövény komplex TSZ 0122

RO: Acest complex natural este alcătuit din plante medicinale alese special pentru o bună funcționare a glandei tiroide. Stimulează producția hormonilor tiroidieni. Are efecte regeneratoare, revitalizante și protectoare.

{slider=Tot ce trebuie să știi despre acest produs  }

 

Tiroglan – complex cu extracte naturale pentru hipotiroidism

Hipotiroidismul este afecțiunea specifică glandei tiroide care se manifestă prin producția redusă a hormonilor tiroidieni. Deficitul acestor hormoni cauzează dereglări în organism. Cei care suferă de hipotiroidism se confruntă cu o serie variată de simptome asemănătoare altor boli, iar din această cauză hipotiroidismul este de multe ori diagnosticat târziu.

Acest complex natural este alcătuit din plante medicinale alese special pentru o bună funcționare a glandei tiroide. Stimulează producția hormonilor tiroidieni. Are efecte regeneratoare, revitalizante și protectoare.

Produsul nu are efecte adverse. Tiroglan este un produs vegan, fără lactoză și fără gluten, ideal pentru persoanele care urmăresc o dietă specială, la fel și pentru persoanele care suferă de diferite afecțiuni precum alergia.

Un alt avantaj al acestui complex natural este că NU produce dependență, poate fi folosit perioade lungi de timp, chiar și împreună cu tratamente medicamentoase.

Capsulele vegane conțin exclusiv plantele medicinale măcinate, fără alte adaosuri sau alte ingrediente, care pot îmbunătăți  funcția hormonului de stimulare tiroidiană (TSH) și  regla nivelul de hormoni tiroidieni T3, T4.

Simptomele hipotiroidismului:

 • oboseală cronică
 • slăbiciune
 • dificultăți de concentrare
 • metabolism lent
 • creștere nejustificată în greutate, chiar dacă persoana ține dietă sau are alimentație sănătoasă
 • piele uscată
 • căderea părului
 • nivel crescut de colesterol
 • balonare și constipație
 • dezechilibre hormonale
 • pierderea libidoului
 • sensibilitate crescută la frig (mâini și picioare)
 • frecvență cardiacă încetinită (puls mic)

 

Pentru cine recomandăm?

Pentru persoanele care suferă de hipotiroidism.

100% natural, 100% fără adaosuri.

Cu puterea celor 14 plante medicinale! Aceste plante au fost atent selectate pentru a avea un produs unic și eficient. TiroGlan conține plante medicinale cu ajutorul cărora dispar sau se ameliorează simptomele cauzate de hipotiroidism.

{/slider}

 

HU: A gyógynövény-komplex speciális módon összeválogatott és összeállított természetes növényi hatóanyagú pajzsmirigyserkentő, regeneráló hatású készítmény, mely támogatja az alulműködő pajzsmirigy megfelelő hormontermelését, működését és vitalitását. A termék mellékhatásmentes, vegán, tejmentes és gluténmentes, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákban szenvedők számára is fogyasztható.

 

{slider=Minden, amit érdemes tudnod erről a készítményről ◄ }

 

​​Pajzsmirigy-alulműködéskor egy olyan állapot jön létre, amikor a pajzsmirigy nem termel elegendő mennyiségű létfontosságú hormont és ezért hiányállapotok lépnek fel a szervezetünkben. Mivel szerteágazó tünetei lehetnek, ezért sokszor évekig rejtve marad előttünk a probléma gyökere, ami később komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak nekünk.
 
 A gyógynövény-komplex speciális módon összeválogatott és összeállított természetes növényi hatóanyagú pajzsmirigyserkentő, regeneráló hatású készítmény, mely támogatja az alulműködő pajzsmirigy megfelelő hormontermelését, működését és vitalitását. A termék mellékhatásmentes, vegán, tejmentes és gluténmentes, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákban szenvedők számára is fogyasztható.
 
 A gyógynövény-komplex további előnye, hogy nem szoksz hozzá és folyamatosan, akár gyógyszer mellett is szedhető. A vegán kapszulák kizárólag gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, melyek javíthatják a pajzsmirigy-stimuláló hormon (TSH) valamint a pajzsmirigy-hormonok (T3, T4) szintjét, továbbá fokozhatják a T4 T3-má történő alakulását.
 
A speciálisan összeválogatott gyógynövények természetes megoldást kínálnak az alulműködő pajzsmirigy serkentésére, regenerálására.
 
A PAJZSMIRIGY ALULMŰKÖDÉS JELEI
 
Mivel szinte nincs olyan szervünk, amely funkcióját ne befolyásolná a pajzsmirigy hormon, így ha annak működésében zavar lép fel, problémák, betegségek sorát okozhatja. Ezek közül néhány tipikus.
 
Gyengeség és fáradékonyság 
koncentrálóképesség csökkenése
Lassú anyagcsere
Hízás megfelelő (vagy nagyon nehéz fogyás) táplálkozás és mozgás mellett is
Bőrszárazság, hajhullás
Dekoncentráció
Emelkedett koleszterin szint
Puffadás, székrekedés
Hormonproblémák
Libidó csökkenése
Hideg végtagok
Alacsony pulzus
 
 
KINEK JAVASOLJUK?
 
Pajzsmirigy alulműködésben szenvedőknek.
 
Nem gondolnánk, de a pajzsmirigy alulműködés rengeteg probléma forrása lehet, mely egy egyszerű laborvizsgálattal kimutatható. A hölgyeknél a betegség tízszer olyan gyakran fordul elő, mint a férfiaknál. Minden ötödik betegnél pedig az immunválaszok kaotikus rendetlensége miatt olyan kísérőbetegségek fordulnak elő, mint a vastagbélgyulladás (Crohn-betegség), hasmenés, cukorbetegség, a nyálkahártya-sorvadásos gyomorhurut, a pigmenthiányos bőr, a mellékvese-elégtelenség, a foltos hajhullás, a vérszegénység, a fájdalmas ízületi duzzanatok.
 
 100% TERMÉSZETES, 100% ADALÉKMENTES, 100% HAZAI: 14 GYÓGYNÖVÉNY EREJÉVEL
 
A TiroGlan alapját egy egyedülálló - 14 gyógynövény speciális módon összeválogatott - gyógynövény-komplexe képezi, amely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.
 
Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el.
 
A TiroGlan olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek segítségével megszüntethetőek, de legalább enyhíthetőek a pajzsmirigy-alulműködés okozta panaszok, melyek a szervezet különböző szervrendszereit érinthetik, beleértve a hormonrendszert is.
 
A TiroGlan egy 100% természetes készítmény:
 
Nincsenek mellékhatásai
Nem károsítja a szervezetet
Nem okoz függőséget
Folyamatosan szedhető
A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.

{/slider}

 

Ingrediente 

Aqua ,Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Camellia Sinensis Leaf Powder, Mentha Piperita Oil, Xanthan Gum, Eupatorium rebaudianum bertoni leaf extract, Charcoal Powder, Silica, Menthol, CI 77266.

 

Fabricat in Europa, Ungaria

60 capsule

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
146.00 Lei
Capsule pt. curățare și regenerare a ficatului - LivR - Májtisztító és regeneráló kapszula 60 db TSZ 0100

RO: Nu există semne clare și specifice de supraîncărcare hepatică, așa că, din păcate, în majoritatea cazurilor, nu îi acordăm prea multă atenție. Oricine duce o viață civilizată poate avea nevoie probabil de o curățare temeinică a ficatului cel puțin o dată pe an. Pentru aceasta vă recomandăm preparatul nostru de curățare și regenerare a ficatului LivR 100% natural, care susține eficient funcțiile normale ale ficatului cu un complex unic de 14 ierburi. 

{slider=Capsule pt. curățare și regenerare a ficatului - LivR}

 • DETOXIFICĂ, REGENEREAZĂ ȘI PROTEJEAZĂ FICATUL
 • AJUTĂ ÎN FUNCȚIA FICATULUI DE A PROTEJA EFICIENT ÎMPOTRIVA SUBSTANȚELOR TOXICE
 • SPRIJINĂ EVACUAREA METALELOR GRELE DIN ORGANISM
 • ÎMPIEDICĂ ACUMULAREA DE GRĂSIMI ÎN JURUL FICATULUI

Fără lapte, fără gluten, 100% natural, produs vegan, maghiar

 

DOZA RECOMANDATĂ:

2 capsule pe zi, de preferat seara, deoarece activitatea ficatului este cea mai intensă noaptea.

 

LivR poate fi luat continuu, nu este nevoie să faceți pauze din când în când. LivR conține și ierburi adaptogene care armonizează doar funcția înclinată fără a afecta organele care funcționează optim. Abaterea de la cantitatea recomandată în orice direcție - nu excesivă, în limite rezonabile nu ar trebui să provoace supradozaj. Desigur, dacă știți că există ingrediente la care sunteți sensibili, începeți să-l luați cu atenție. 

 

INGREDIENTE

Agrișe indiene

Magnolia târâtoare chinezească

Lapacho

Păpădie

Curcuma

Sunătoare

Anghinare

Hibiscus

Cicoare

Șofrănel

Lemn dulce

Ghimbir

Cardamom

Gălbenele

  

DE CE TREBUIE SĂ DETOXIFICĂM FICATUL, PRINCIPALUL ORGAN DE DETOXIFIERE A ORGANISMULUI NOSTRU?

Ficatul funcționează pentru a detoxifica organismul fără a se opri să filtreze substanțele nocive din sânge. În mod normal, nu este nevoie de sprijin, dar să recunoaștem, puțini trăiesc o viață normală. Gândiți-vă la diferitele substanțe chimice, droguri, alcool ca fiind cele mai comune substanțe dăunătoare ficatului și alimentele procesate pe care le consumăm zilnic, precum și aportul excesiv de sare, zahăr și aer. Deși ficatul are o capacitate deosebită de regenerare, dacă ne bombardăm constant organismul cu toxine, după un timp acesta nu își va mai putea îndeplini funcția la maximum.

  

Întrucât ficatul este unul dintre cele mai importante organe detoxifiante din organism, detoxifierea ficatului este o necesitate dacă ne dorim o reînnoire generală!

 

CUM AJUTĂ LIVR?

Capsula pe bază de plante LivR susține funcționarea normală a ficatului cu un complex unic de 14 ierburi care își sporesc efectele reciproc, asigurând detoxifierea ficatului și regenerarea celulară. 

LivR echilibrează bila, accelerează fluxul biliar, curăță vezica biliară, căile biliare, ceea ce are un efect benefic asupra sistemului digestiv.

Protejează celulele hepatice de efectele nocive ale multor compuși toxici, îmbunătățește metabolismul acestora, metabolismul grăsimilor, reducând astfel procesele inflamatorii din vezica biliară și ficat, ficatul gras și ciroza.

LivR normalizează parametrii biochimici ai sângelui, ceea ce previne sau reduce depunerile pe peretele vaselor de sânge, astfel încât poate ajuta și la curățarea vaselor de sânge. Curăță ficatul și căile biliare, reduce grăsimile din sânge și ameliorează simptomele sindromului metabolic (metabolic) și normalizează metabolismul. 

Sănătatea ficatului are un impact mare asupra sistemului nostru imunitar, asupra digestiei și asupra nivelurilor de energie. 

Efectele benefice ale capsulelor LivR includ:

 • curăță și regenerează celulele hepatice,
 • stimulează digestia,
 • normalizează nivelul colesterolului,
 • reduce cantitatea de grăsime din ficat,
 • ameliorează balonarea
 • contribuie la o stare de bine mai bună și oferă mai multă energie. 

 

14 COMPLEX UNIC DE IERBURI PENTRU ÎNTĂRIRE 
LivR se bazează pe un complex unic de plante, special selectat din 14 ierburi, bazat pe principiile farmaceutice ale medicinei tradiționale tibetane.

Aceasta înseamnă că efectul puternic este obținut ținând cont de proprietățile gustative și energetice ale plantelor medicinale și de potențialul de restabilire a sănătății al ingredientelor active din ele. Folosind acest principiu, creăm un amestec complet nou, care este mult mai mult decât suma ierburilor utilizate.

LivR este un produs 100% natural:
nu produce efecte secundare
nu dăunează organismului,
pot fi luate continuu.

 

Capsulele vegane conțin doar un amestec măcinat fin de ierburi, nimic altceva.


CUI RECOMANDĂM CAPSULE LIVR?
LivR este indicat nu numai pentru detoxifierea planificată, ci și pentru problemele acute sau cronice ale bilei, ale ficatului, ale colesterolului și ale metabolismului grăsimilor.


CÂND SE PROPUNE DETOXIFICAREA FICATULUI?
Ca măsură de precauție, merită să faceți detoxifierea ficatului o dată pe an sau de două ori pe an, pe lângă un stil de viață nesănătos, dar necesitatea acestui lucru este justificată în mod clar de următoarele:


mediu urban (foarte) poluat,
obezitate persistentă,
probleme specifice ale ficatului
consumul regulat de alcool,
stil de viață stresant,
tratament medicamentos,
scăderea funcției bilei,
stil de viață nesănătos,
ficat gras,
ciroză.


Sănătatea ficatului este vitală pentru buna funcționare a organismului nostru. Dacă nu vă puteți face treaba în mod corespunzător din cauza supraîncărcării sau a bolii, toxinele pot ajunge la diferite organe prin fluxul sanguin și apoi se acumulează în ele, încărcând mai întâi și dăunându-le funcției.

{/slider}

 

HU: A máj túlterheltségének nincsenek egyértelmű és konkrét jelei, ezért sajnos a legtöbb esetben nem is nagyon fordítunk rá kellő figyelmet. Aki civilizált életet él, valószínűleg szüksége lehet évente legalább egyszer egy alapos májtisztításra. Ehhez ajánljuk a LivR 100% természetes májtisztító és regeneráló készítményünket, mely 14 gyógynövény egyedülálló komplexével hatékonyan támogatja a normál májfunkciókat. 

 

{slider=LivR - Májtisztító és regeneráló kapszula 60 db}

 

 • MÉREGTELENÍTI, REGENERÁLJA ÉS VÉDI A MÁJAT
 • SEGÍTI A MÁJ MŰKÖDÉSÉT, HOGY HATÉKONYAN VÉDEKEZHESSEN A MÉREGANYAGOK ELLEN
 • TÁMOGATJA A NEHÉZFÉMEK KIVEZETÉSÉT A SZERVEZETBŐL
 • MEGAKADÁLYOZZA A MÁJ KÖRÜLI ZSÍRFELHALMOZÓDÁST

Tejmentes, Gluténmentes, 100% natúr, Vegán, Magyar termék

 

AJÁNLOTT ADAGOLÁS:

 

Napi 2 kapszula, lehetőség szerint az esti órákban, mivel a máj aktivitása az éjjeli órákban a legintenzívebb. 

 

A LivR folyamatosan szedhető, nem szükséges időközönként szünetet tartani. A LivR adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva. Az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott!, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást. Természetesen, ha tudomása van bármely összetevőről, hogy érzékeny rá, úgy kezdje óvatosan a szedését.

 

ÖSSZETEVŐK

Indiai egres

Kínai kúszómagnolia

Lapacho

Gyermekláncfű

Kurkuma

Máriatövis

Articsóka

Hibiszkusz

Mezei katángkóró

Sáfrányos szeklice

Édesgyökér

Gyömbér

Kardamom

Körömvirág

 

MIÉRT KELL MÉREGTELENÍTENI A MÁJAT, SZERVEZETÜNK FŐ MÉREGTELENÍTŐ SZERVÉT?

A máj megállás nélkül a szervezet méregtelenítésén dolgozik, hogy kiszűrje a vérből a káros anyagokat. Normál esetben nincs is szükség támogatásra, de lássuk be kevesen élnek normál életet. Gondoljunk csak a különböző kémiai szerekre, gyógyszerekre, alkoholra, mint a leggyakoribb májkárosító anyagokra, továbbá a feldolgozott élelmiszerekre, amiket nap, mint nap fogyasztunk, illetve a túlzott só és cukorfogyasztásra és a levegőre. Bár a máj különleges regenerálódó képességgel bír, de ha folyamatosan bombázzuk a szervezetünket méreganyagokkal, úgy egy idő után már nem fogja tudni maradéktalanul ellátni a feladatát.

 

Mivel a máj a szervezet legfontosabb méregtelenítő szerveinek egyike, ezért ha egy általános megújulásra vágyunk a máj méregtelenítése kihagyhatatlan!

MIBEN SEGÍT A LIVR?

A LivR gyógynövényes kapszula 14 egymás hatását erősítő gyógynövény egyedülálló komplexével támogatja a normális májfunkciót, biztosítja a máj méregtelenítését és sejtregenerációját.

A LivR egyensúlyba hozza az epét, gyorsítja az epeáramlást, tisztítja az epehólyagot, az epecsatornákat, ami jótékony hatással van az emésztőrendszerre. 

Megvédi a májsejteket számos mérgező vegyület káros hatásától, javítja azok anyagcseréjét, a zsíranyagcserét, így csökkenti az epehólyag- és a máj gyulladásos folyamatait, a máj elzsírosodását és a májzsugorodást.

A LivR hatására a vér biokémiai paraméterei normalizálódnak, ami megakadályozza vagy csökkenti az érfalon megjelenő lerakódásokat, tehát hozzájárulhat az erek megtisztulásához is. Tisztítja a májat és az epeutakat, csökkenti a magas vérzsírt, és enyhíti a metabolikus (anyagcserével kapcsolatos) szindróma tüneteit és normalizálja az anyagcserét.

A máj egészsége nagy hatással van immunrendszerünkre, emésztésünkre, energiaszintünkre.

A LivR kapszula jótékony hatásai többek között:

 • tisztítja és regenerálja a májsejteket,
 • elősegíti az emésztést,
 • normalizálja a koleszterinszintet,
 • csökkenti a máj zsírtartalmát,
 • enyhíti a puffadást,
 • hozzájárul a jobb közérzethez és több energiát biztosít.

 

14 EGYMÁST ERŐSÍTŐ GYÓGYNÖVÉNY EGYEDÜLÁLLÓ KOMPLEXE 

A LivR alapját egy egyedülálló - 14 gyógynövény speciális módon összeválogatott - gyógynövény-komplex képezi, amely a hagyományos tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. 

Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el. Ezen elv alkalmazásával egy teljesen új elegyet hozunk létre, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények összessége.

A LivR egy 100% természetes készítmény:

nem okoz mellékhatást,

nem károsítja a szervezetet,

folyamatosan szedhető.

A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.

KINEK AJÁNLJUK A LIVR KAPSZULÁT?

A LivR nem csak tervezett méregtelenítés esetén javallott, hanem akut vagy krónikus epe-, máj-, továbbá koleszterin és zsíranyagcsere problémák esetén is.

MIKOR JAVASOLT A MÁJ MÉREGTELENÍTÉSE? 

Megelőzésként évente egyszer, egészségtelen életmód mellett akár kétszer is érdemes elvégezni a máj méregtelenítését, de ennek szükségességét az alábbiak egyértelműen indokolják:

 • (fokozottan) szennyezett városi környezet,
 • tartós elhízás,
 • konkrét májproblémák,
 • rendszeres alkoholfogyasztás,
 • stresszes életmód,
 • gyógyszeres kezelés,
 • csökkent epeműködés,
 • egészségtelen életmód,
 • zsírmáj,
 • májzsugorodás.

A máj egészsége létfontosságú szervezetünk megfelelő működése szempontjából. Ha túlterheltség vagy betegség miatt nem tudja megfelelően ellátni feladatát a toxinok a véráramon keresztül eljuthatnak a különböző szervekhez, majd azokban felhalmozódva először csak leterhelik, majd károsítják működésüket.

 

{/slider}

5 5 1 Product
Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
52.00 Lei
Iod + Gamma WTN 90 capsule PC011

RO: Gamma oryzanol este cel mai adesea extras din știuleți de orez, dar poate fi extras și din porumb și orz.

{slider=Tot ce trebuie să știi despre acest produs}

Spre deosebire de unele sisteme de credință, pe lângă glanda tiroidă, avem încă o serie de organe care sunt foarte solicitate pentru iod, cum ar fi sânii feminini, ovarele, testiculele și creierul. Simptomele frecvente ale deficitului de oligoelemente pot include apariția chisturilor dureroase / nodulilor benigni în sâni, chisturi ovariene sau deteriorarea diferitelor funcții cognitive. Suplimentarea cu iod este, de asemenea, de o importanță capitală în timpul sarcinii, deoarece aportul inadecvat de iod poate reduce chiar și IQ-ul copilului nenăscut, dar poate provoca și o lipsă de greutate de creștere.

Nu în ultimul rând, iodul este, de asemenea, o componentă esențială a hormonilor produși de glanda tiroidă. În absența sa, cantitatea de hormoni produși de glanda tiroidă poate scădea, ducând la hipotiroidism sau la formarea de gușă / gușă.

Aprovizionarea insuficientă cu iod poate deranja cu ușurință echilibrul hormonal al întregului corp, care se poate manifesta prin diferite simptome (de exemplu, boli ginecologice, probleme de fertilitate, rezistență la insulină, epuizare suprarenală, tulburări metabolice, obezitate, oboseală etc.).

Este important să știm că Europa, inclusiv Ungaria, este o zonă cu deficit de iod. Datorită conținutului mic de oligoelemente și conținut de iod din zona de producție, conținutul de iod din alimente este, de asemenea, scăzut. Din păcate, majoritatea populației maghiare nu se află în avangarda consumului de alimente bogate în iod (de exemplu, pește și alte organisme marine, alge), care ar putea furniza cel puțin o parte din aportul de iod, deci utilizarea suplimentelor alimentare care conțin iod are o importanță capitală.

În cazul suplimentelor alimentare, cunoașterea biodisponibilității este un aspect important al selecției produselor. Iodul anorganic (iodura) este cel mai bine absorbit, cu o recuperare de aproximativ 90%, dar orice formă de iod este utilizată, corpul îl va reduce la iod înainte ca procesul de absorbție să înceapă în partea superioară a intestinului subțire. Merită să alegeți iod extras din alge brune, deoarece algele brune conțin iod sub formă de iodură de potasiu, dar conțin și aminoacizi care ajută la utilizarea iodului, precum și a altor minerale și oligoelemente, cum ar fi. fierul, care susține metabolismul iodului. Pentru a ajuta metabolismul iodului, merită să fim atenți la aportul adecvat de vitamina C și magneziu din corpul nostru!

Care este necesarul mediu de iod al adulților?

Pentru adulți, necesarul zilnic este de 180-200 micrograme, dar în condiții cu deficit de iod, mai mult decât aceasta poate fi adecvat. În caz de sarcină, din cauza necesității crescute de iod, sursele recomandă o doză zilnică de 250 micrograme.

Factori care inhibă utilizarea iodului:

Utilizarea iodului în organism depinde dacă există o deficiență de iod în organism, cât de mare este saturația de iod din corp și ce fel de alimente derivate din plante consumăm în același timp cu suplimentarea cu iod. La unele plante (de exemplu ridichi, varză, broccoli, conopidă, varză de Bruxelles) substanțele goitrogene pot preveni absorbția iodului, pot inhiba producția de hormoni tiroidieni. Cu toate acestea, este important de știut că acest tip de proprietate negativă dispare sau este redus semnificativ de căldură, de aceea este recomandabil să consumați respectivele plante după tratament termic.

Pe lângă goitrogeni, suplimentele alimentare care conțin cianocobalamină (vitamina B12), alimente îmbogățite, băuturi (sucuri, musli, brânzeturi vegetale, înlocuitori de lapte vegetal etc.) pot inhiba și utilizarea iodului datorită grupului funcțional nitrilic. Din acest motiv, ar trebui evitate și alimentele și suplimentele care conțin cianocobalamină.

IMPORTANT:

În cazul inflamației tiroidiene autoimune (Hashimoto) și, de asemenea, în cazul hiperactivității tiroidiene nodulare, este deosebit de important să consultați medicul despre detaliile suplimentării cu iod.

Efectul gamma orzanolului:

Gamma oryzanol este cel mai adesea extras din știuleți de orez, dar poate fi extras și din porumb și orz. Putem citi despre mai multe proprietăți pozitive ale gamma orzanolului, cum ar fi:

 • poate oferi protecție împotriva radicalilor liberi printr-o puternică activitate antioxidantă,
 • poate fi eficient în scăderea nivelului de colesterol și trigliceride,
 • poate fi benefic în tratamentul hipertensiunii,
 • plângeri legate de schimbarea vârstei – utilizate în special pentru tratarea bufeurilor,
 • literatura de specialitate raportează un efect măsurabil de întărire musculară în cazul antrenamentului de rezistență,
 • poate afecta producția hipotalamică de beta-endorfină, care contribuie la fericirea și reducerea stresului,
 • poate reduce nivelul TSH în caz de hipotiroidism.

Cum este produsul WTN orientat spre viitor?

Iodul din produs a fost extras din alge brune organice. Algele brune apar în număr mare în mările mai reci, caracteristica lor cea mai importantă fiind concentrația ridicată de iod anorganic (sub formă de iodură de potasiu) și alte oligoelemente.

Gamma orzanol poate reduce nivelurile anormal de ridicate de TSH.

Produs fără conservanți.

Cantitate recomandată: 1 capsulă pe zi, de preferință între mese, sau în cazul sistemului digestiv sensibil, cu mese.

Avertizare

 • Discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea acestuia dacă luați un anticoagulant, dacă luați tratament hormonal, dacă luați zahăr din sânge sau dacă luați medicamente care scad colesterolul dacă luați tratament cu hormoni tiroidieni.
 • Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru sfaturi dacă aveți diabet zaharat, dacă aveți hipotiroidism sau dacă aveți colesterol ridicat.
 • Consumul unui supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată, mixtă și un stil de viață sănătos Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată!
 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor într-un loc uscat, răcoros și întunecat.
 • Nu utilizați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingrediente.
 • Nu utilizați produsul în timpul sarcinii și alăptării.

Ingrediente: gamma oryzanol, alge brune organice, gelatină (capsule)

{/slider}

 

HU: A pajzsmirigy mellett számos olyan szervünk van, amelynek nagy a jódigénye, mint például a női mellek, a petefészkek, a herék, valamint az agy. Gyakori jódhiány tünet lehet a fájdalmas ciszták/jóindulatú csomók megjelenése a mellekben, a petefészek ciszták, vagy a különböző kognitív funkciók romlása is. Várandósság során is kiemelt fontosságú a jód pótlása, hiszen a nem megfelelő jódbevitel akár a születendő gyermek IQ-ját is csökkentheti, de a növekedésében is elmaradást okozhat.

{slider=Mindent, amit tudnos kell erről a termékről}

A jód a pajzsmirigy által termelt hormonok egyik esszenciális alkotóeleme. Hiányában csökkenhet a pajzsmirigy által termelt hormonok mennyisége, ami pajzsmirigy-alulműködéshez vagy golyva/strúma képződéshez vezethet.

Az elégtelen jódellátottság következtében könnyen felborulhat a szervezet egészének hormonális egyensúlya, amely különböző tünetekben jelentkezhet (pl. mellékvese kimerülés, nőgyógyászati betegségek, termékenységi problémák, hízás, fáradékonyság, inzulinrezisztencia, anyagcserezavarok,  stb.).

Európa, és ezen belül Magyarország is jódhiányos területnek számít. A termőterület alacsony nyomelem-, illetve jódtartalma miatt az élelmiszerek jódtartalma is kicsi. Sajnos az emberek nagy része a jódban gazdag élelmiszerek (pl. hal és egyéb tengeri élőlények, algák) fogyasztásában sem jár az élen, amely legalább a jódbevitel egy részét biztosíthatná, így nagyon fontos a jód pótlása étrend-kiegészítőkkel.

A biológiai hasznosulás ismerete az egyik legfontosabb választási szempont. A legjobban - körülbelül 90%-os hasznosulással - a szervetlen jód (jodid) képes felszívódni, de bármilyen jódformát fogyasztunk is, a szervezet jodiddá fogja azt redukálni mielőtt a vékonybél felső szakaszában megkezdődne a felszívódás folyamata. Érdemes barnamoszatból kivont jódot választani, a barnamoszatok ugyanis kálium-jodid formában tartalmazzák a jódot, de mellette tartalmaznak aminosavakat, amelyek segítik a jód hasznosulását, valamint más ásványianyagokat, nyomelemeket is, mint pl. a vasat, amely a jódmetabolizációt támogatja. A jódmetabolizáció segítése érdekében érdemes figyelmet fordítani a szervezetünk megfelelő C-vitamin és magnézium ellátottságára is!

Mekkora a felnőttek átlagos jód szükséglete?

A felnőttek napi szükséglete 180-200 mikrogramm, jódhiányos állapotokban viszont ennél többet is célszerű pótolni. Várandosság esetén, a megnövekedett jódigény következtében, 250 mikrogramm napi adagot javasolnak a források.

A jód hasznosulását gátló tényezők:

A jód szervezeten belüli hasznosulása függ attól, hogy van-e jódhiány a szervezetben, mekkora a szervezet jódtelítettsége, illetve milyen növényi eredetű táplálékot fogyasztunk a jódpótlással egyidőben. Egyes növényekben (pl. retek, káposztafélék, brokkoli, karfiol, kelbimbó) megtalálható ún. goitrogén anyagok megakadályozhatják a jód felszívódását, gátolhatják a pajzsmirigy hormontermelését. Fontos tudni azonban, hogy hő hatására eltűnik, vagy jelentős mértékben csökken ez a fajta negatív tulajdonság, így az említett növényeket célszerű hőkezelést követően fogyasztani.

A goitrogéneken túl, a cianokobalamin (B12-vitamin) tartalmú étrend-kiegészítők, dúsított élelmiszerek, italok (gyümölcslevek, müzlik, növényi sajtok, növényi tejhelyettesítő italok, stb.), a nitril funkciós csoport miatt szintén gátolhatják a jód hasznosulását. Érdemes a cianokobalamin tartalmú élelmiszereket és étrend-kiegészítőket emiatt is elkerülni.

FONTOS:

Autoimmun pajzsmirigy gyulladás esetén (Hashimoto), és göbös pajzsmirigy túlműködés esetén is kiemelten fontos szakorvossal egyeztetni a jódpótlás részleteit.

Gamma oryzanol hatása:

A gamma oryzanolt leggyakrabban rizskorbából vonják ki, de származhat még kukoricából és árpából is. A gamma oryzanolnak sok pozitív tulajdonságáról olvashatunk, így:

 • erős antioxidáns aktivitása révén védelmet nyújthat a szabadgyökökkel szemben,
 • hatékonynak bizonyulhat koleszterinszint és a triglicerid szint csökkentésében,
 • előnyös lehet magas vérnyomás betegség kezelésében,
 • a változókori panaszok - kiváltképp a hőhullámok kezelésére is eredményesen alkalmazták,
 • rezisztencia edzést végzők esetében mérhető izomerőfokozó hatásáról számol be a szakirodalom,
 • hatással lehet a hipotalamusz béta-endorfin termelésére, amely hozzájárul a boldogságérzet kialakulásához és a stressz csökkentéséhez,
 • pajzsmirigy-alulműködés esetén csökkentheti a TSH szintet.

Miben előremutató a WTN terméke?

 1. A termékben lévő jód organikus barnamoszatból került kivonásra. A barnamoszatok a hidegebb tengerekben fordulnak elő nagy számban, legfontosabb ismérvük, hogy nagy koncentrációban tartalmaznak szervetlen jódot (kálium-jodid formában) és más nyomelemeket.
 2. A gamma oryzanol csökkentheti a kórosan magas TSH szintet.
 3. Tartósítószer-mentes termék.

 

 

{/slider}

 

 

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
13.50 Lei
Amestec faina de orez - Kenyérvarázs 1 kg - Rizsliszt DF070

RO:  Faina de orez - fara gluten 

Fara, gluten, lapte, ou, soia

{slider=Tot ce trebuie să știi despre acest produs}

Valori nutritionale pentru 100 g produs:

Energie: 359kcal

Proteine: 6.9g

Carbohidrati: 79.4g

Grasimi: 0.6g.

Retete recomandate:

Rolo din piscot: Ingrediente pentru piscot: 3 ou, 100g zahar pudra, 100g faina de orez, 1 lingurita praf de copt. Ingrediente: 100g unt – 100g zahar, 2 linguri gem, 1 lingura cacao, 100g nuca macinata. Din ou, zahar pudra, praf de copt si faina de orez pregatim un piscou, dupa care zdrobim si amestecam cu restul ingredientelor. Presarim o folie cu cocos iar peste punem crema de castane sau crema de ciocolata si intindem aluatul obtinut din piscot dupa care rulam cu grija si punem in frigider. A doua zi putem felia.
 
Clatite din faina de orez: Ingrediente: 2 ou, 100g faina de orez, putina sare, o lingurita zahar, 400ml lapte. Amestecam faina cu oua, sare, zahar si lapte. Putem adauga in aluat 3-4 linguri de ulei. Facem clatitele in mod obisnuit in tigaie unsa.
 
 

 

{/slider}

 

HU: Gluténmentes diétában is felhasználható, mivel csak rizst feldolgozó üzemből kerül ki. 

{slider=Minden, amit tudnod kell erről a termékről}

Összetevők: rizs.

Mentes: glutén, tej, tojás, szója, gabona.

Tápérték 100 g-ban:
Energiatartalom: 1058 kJ (359kcal)
Zsír: 0,6 g
Szénhidrát: 79,4 g
Fehérje: 6,9 g

Származási hely: Magyarország

 

{/slider}

 

 

 

 

Disponibilitate: în stoc
Adaugă în coș
1 - 6 din 10