RO: Ulei de cocos 1.000ml. Ingrediente: ulei pur 100% de cocos nehidrogenat, fără gust, fără miros, fără chimicale, obținut prin presare, pentru gătit, pentru prăjit
{slider= Mai multe informații}
Uleiul de nucă de cocos se obține din fructul palmierului de cocos, în Sud-Estul asiei de foarte multă vreme este utilizat pentru gătit, prăjit, călit.
Ulei Nucă De Cocos Szafi Reform- 1000 ML
{/slider}
HU: Kókuszolaj (Kókuszzsír) Szűrt Nem Hidrogénezett.
{slider= Még több információ}
A kókuszolaj, kókuszzsír az érett kókusz húsának megszárítása és kisajtolása során kinyert zsír.
A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű, 24 Celsius-fok felett kókuszolajként használhatjuk, 23 fok alatt pedig zsírrá keményedik.
A kókuszolaj vagy kókuszzsír a friss kókusz húsából préseléssel nyert zsiradék. Felhasználhatjuk főzéshez, sütéshez, a hagyományos növényi olajok, vaj, illetve egyéb zsiradékok kiváltására.
A kókuszolaj vagy kókuszzsír színtelen, szagtalan olaj, amely sokoldalúan felhasználható az ételeink elkészítéséhez:
Lágy halmazállapotban kiválthatjuk vele vajunkat, margarinunkat.
Szilárd halmazállapotban használjuk zsiradékként.
Folyékony halmazállapotban pedig ugyanúgy használhatjuk, mint napraforgó társát.
{/slider}
Energie: 3 | 3.700kJ/900kcal |
Grăsimi: | 100g |
din care acizi grași saturați: | 91g |
Carbohidrați: | 0g |
din care zaharuri: | 0g |
Fibre: | 0g |
Proteine: | 0g |
Sare: | 0g |
Valorile au caracter informativ. |
Ingrediente: ulei extravirgin de masline*
*din agricultura ecologica
Uleiul de masline extravirgin presat la rece este poate cel mai utilizat la scara mondiala dintre toate uleiurile presate la rece. Renumit pentru calitatile sale deosebite, se poate folosi atat in bucatarie, cat si extern pentru piele. Un ulei de o calitate premium, provenit din masline de calitatea I cultivate in Spania.
Tara de origine: Spania
Ambalat in Germania.
Ingrediente: ulei din seminte de in* presat la rece
*din agricultura ecologica
Uleiul din seminte de in este indicat ca si sursa de acizi grasi esentiali. Este bun pentru preventia bolilor cardiovasculare. Acidul alpha-linoleic (Omega 3) se gaseste in cantitati insemnate in uleiul din seminte de in.
Presarati pe salate, sau in alte retete culinare. Nu este indicat pentru prajit, ideal este de consumat crud.
Tara de origine: Germania
Valori nutritionale/100g:
Energie: 828kcal
Grasimi: 92g din care saturate: 9g
Carbohidrati: 0g din care zaharuri: 0g
Proteine: 0g
Saruri: 0g
Uleiul de cocos RAFINAT, FĂRĂ MIROS 900 ml Intenson
Uleiul de cocos rafinat este ideal pentru prăjit, deoarece are un punct de ardere ridicat și nu alterează gustul mâncării. În plus, poate fi folosit cu succes ca înlocuitor al untului.
Ingrediente: 100% ulei de cocos rafinat, fără miros.
Proprietățile Uleiului de Cocos:
✔ Uleiul de cocos are o temperatură ridicată de ardere, deci este ideal pentru prăjit;
✔ Conține acizi grași saturați, inclusiv acidul lauric, care susține imunitatea și are un efect antibacterian puternic;
✔ Este o sursă de vitamine și antioxidanți.
✔ Compoziția sa conține potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu și zinc ce contribuie la îmbunătățirea generală a stării de bine.
Beneficiile Uleiului de Cocos rafinat:
• Stimulează sistemul imunitar;
• Hidratează în profunzime pielea şi părul;
• Protejează împotriva razelor UV;
• Neutralizează acţiunea nocivă a radicalilor liberi;
• Previne îmbătrânirea prematură;
• Dă energie;
• Stimulează metabolismul;
• Susţine sistemul nervos;
• Fortifică sistemul imunitar;
Produs alimentar rafinat:
✔ Fără miros
✔ Potrivit pentru vegani și vegetarieni
✔ Datorită formei sale solide și tartinabile, uleiul de cocos poate înlocui cu succes margarina sau untul.
✔ Uleiul de cocos este ideal la prăjit. Spre deosebire de alte uleiuri, uleiul de cocos nu devine toxic când este supus unor temperaturi ridicate și nu se râncezește.
✔ Este ingredientul indispensabil pentru prăjituri, plăcinte, torturi, deserturi. La temperaturi de aproximativ 25°C este lichid și se poate adăuga în dressing-uri și sosuri pentru salate.
Culoarea și consistența uleiului de cocos pot să difere în funcție de temperatura mediului înconjurător.
Uleiul de cocos rafinat în stare solidă are culoarea alb-gălbuie și textura untoasă, find bine omogenizat, iar în stare lichidă acesta devine gălbui.
Mod de păstrare: A se păstra într-un loc uscat și întunecat, într-un recipient închis ermetic. Uleiul de cocos este în stare solidă la termperaturi de până la 25 grade Celsius, peste acest prag el devenind lichid. Aceasta este o proprietate normală a uleiului de cocos nu afectează calitatea produsului.
Țara de proveniență: Indonezia. Ambalat în UE.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare, mărime sau gust datorită provenienței naturale.
Ulei de cocos RAW VEGAN VIRGIN BIO presat la rece 900 ml Intenson
Uleiul de cocos virgin BIO nerafinat are o aromă plăcută. Acesta se prezintă în formă solidă la temperaturi de până la 25 grade Celsius, și în formă lichidă peste această temperatură. Starea fizică a produsului nu alterează gustul sau calitatea uleiului de cocos.
ULEIUL DE COCOS care este alegerea potrivită?
Gust, dar mai ales de calitate!
Una dintre cele mai mari diferențe între uleiul bio și uleiul virgin obișnuit este sursa presării sale. Uleiul bio este stors direct din nuca de cocos complet proaspătă. O astfel de nucă de cocos este cea mai sănătoasă, deoarece conține multe vitamine și oligoelemente. Merită să ne amintim că cu cât nuca de cocos este mai proaspătă, cu atât proprietățile sale sunt mai puternice. O mare parte din uleiurile virgine (nu bio) sunt stoarse din chipsuri, care nu numai că schimbă gustul, dar, mai ales, afectează în mod semnificativ calitatea acestuia. Uleiul fără certificare bio provine cel mai adesea din nucă de nucă de cocos vechi, care sunt uscate și conservate pentru a putea ajunge în Europa. Ca rezultat, se obține un ulei oxidat, care conține conservanți și impurități acumulate în timpul transportului.
Originea contează!
Nu contează doar din ce parte a nucii de cocos este obținut uleiul. Merită să privim țara de origine pe eticheta uleiului nostru pentru a fi conștienți și a nu contribui, de exemplu, la defrișarea pădurilor tropicale. Cea mai bună alegere va fi o țară în care nuca de cocos face parte integrantă a mediului din plantațiile durabile, cum ar fi de exemplu cele din Filipine care se bucură de cea mai înaltă calitate. Metoda de uscare a nucilor de cocos este de asemenea importantă. Cele tradiționale sunt cele mai bune în această chestiune, deoarece nucile de cocos uscate în mod natural la soare, în comparație cu cele uscate pe foc, sunt complet sigure și nu conțin impurități legate de gudron, de ex. PAH.
Data viitoare când cumpărați ulei de nucă de cocos, rețineți informațiile de mai sus și nu uitați că de multe ori detaliile sunt cele care determină dacă alegerea noastră va fi una sănătoasă și valoroasă pentru organismul nostru.
Ingrediente: 100% ulei de cocos virgin
Valori nutriționale:
Valori nutriționale în 100 ml de produs:
Valori energetice: 3430 kJ/819 kcal
Grăsimi: 93 g
- din care acizi grași saturați: 87 g
Glucide: 0 g
- din care zaharuri: 0 g
Proteine: 0 g
Sare: 0 g
Valorile nutriționale pot varia ușor în funcție de lot.
Caracteristici:
• BIO
• VIRGIN
• NERAFINAT
• Potrivit pentru vegetarieni
• Produs VEGAN - uleiul de cocos provine din plantații unde nucile se recoltează în mod tradițional, fără exploatarea maimuțelor.
• Presat imediat după recoltare în fabrici sterile și moderne din Filipine sau Sri Lanka. Certificat de BRC și IFS.
Beneficiile Uleiului de Cocos:
• Stimulează sistemul imunitar;
• Hidratează în profunzime pielea şi părul;
• Protejează împotriva razelor UV;
• Neutralizează acţiunea nocivă a radicalilor liberi;
• Previne îmbătrânirea prematură;
• Dă energie;
• Stimulează metabolismul;
• Susţine sistemul nervos;
• Fortifică sistemul imunitar;
Produs alimentar:
✔ Datorită formei sale solide și tartinabile, uleiul de cocos poate înlocui cu succes margarina sau untul.
✔ Uleiul de cocos este ideal la prăjit. Spre deosebire de alte uleiuri, uleiul de cocos nu devine toxic când este supus unor temperaturi ridicate și nu se râncezește.
✔ Este ingredientul indispensabil pentru prăjituri, plăcinte, torturi, deserturi. La temperaturi de aproximativ 25°C este lichid și se poate adăuga în dressing-uri și sosuri pentru salate.
Produs cosmetic:
Uleiul de cocos se recomandă pentru părul deteriorat și cu vârfuri despicate.
Printre altele, se folosește pentru părul tern și fragil, precum și împotriva senzațiilor de mâncărime de pe scalp sau corp.
Pentru corp:
Uleiul de cocos poate fi folosit atât ca și cremă hidratantă pentru ten, cât și pentru toată suprafața corpului.
Ideal după epilare sau după ras.
Beneficiile Uleiului de Cocos Bio Virgin pentru păr:
Uleiul de cocos este ideal pe post de mască sau ser pentru păr. Se masează scalpul, se lasă să acționeze timp de 30 de minute, apoi se spală cu un șampon. În urma acestui proces părul va rămâne mătăsos, strălucitor și sănătos.
Pentru refacerea părului deteriorat îți recomandăm masca cu ulei de cocos extravirgin și miere.
- Se amestecă o lingură de ulei de cocos extravirgin + o lingură de miere într-un bol de sticlă. Se pune bolul la bain-marie pentru ca masca să ajungă la o consistență lichidă și se aplică pe părul umezit. Se strânge părul într-un coc sau se ține sub prosop și se lasă să acționeze timp de 30-40 minute. Se spală părul cu un șampon blând și se folosește și balsam.
Aplicată o dată pe săptămână, această mască hidratantă va regenera firele de păr chiar de la rădăcină, efectele fiind vizibile de la prima aplicare.
Pentru față:
Uleiul de cocos se poate folosi ca demachiant.
Aplicați o cantitate mică de ulei de cocos pe o dischetă demachiantă pentru a demachia ochii și tenul în mod natural. După demachiere, stergeți fața cu un șervețel, pentru a înlătura surplusul de ulei. Uleiul de cocos aduce o mulțime de beneficii tenului, hidratează în profunzime și curăță machiajul în cel mai delicat mod posibil.
Descoperă mai multe beneficii și proprietăți ale uleiului de cocos în articolul următor: Ulei de cocos extravirgin: beneficii pentru sanatate si pentru ingrijirea pielii si a parului
Culoarea și consistența uleiului de cocos pot să difere în funcție de temperatura mediului înconjurător.
Uleiul de cocos extra virgin poate avea mici pete maronii, acestea reprezintă urme de fibre rezultate în urma procesului de presare la rece.
Poate avea aspect de gheață.
Țara de proveniență: Filipine.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Datorită provenienței naturale, produsul poate să difere în funcție de culoare, mărime sau gust.
RO: Uleiul de cocos este unul dintre cele mai bune uleiuri, atât pentru uz cosmetic, cât şi pentru gătit. Acest ulei rezistă la temperaturi înalte deoarece este compus din 91% grăsimi vegetale saturate (trigliceride cu lanţ mediu). Aceste grăsimi nu sunt dăunătoare organismului.
{slider=Ulei de cocos Rafinat fără miros 500 ml - Vivio}
Uleiul de cocos rafinat este ideal pentru prăjit, deoarece are un punct de ardere ridicat și nu alterează gustul mâncării.
Uleiul de cocos este folosit şi în domeniu cosmetic. Acesta poate înlocui cu succes produsele obișnuite de îngrijire personală. Astfel, uleiul de cocos poate fi folosit pe post de balsam de păr, cremă de corp şi chiar deodorant, în combinaţie cu bicarbonat de sodiu.
Reprezintă o alternativă ecologică de îngrijire a pielii şi a părului, cu o mulţime de beneficii. Protejează împotriva acţiunii nocive a radicalilor liberi şi a razelor ultraviolete. Previne îmbătrânirea prematură şi hidratează în profunzime. Este ideal ca loțiune de plajă.
Ingrediente: ulei de cocos alimentar rafinat fără miros.
Proprietățile Uleiului de Cocos rafinat.
✔ Uleiul de cocos are o temperatură ridicată de ardere, deci este ideal pentru prăjit;
✔ Conține acizi grași saturați, inclusiv acidul lauric, care susține imunitatea și are un efect antibacterian puternic;
✔ Este o sursă de vitamine și antioxidanți.
✔ Compoziția sa bogată în potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu și zinc contribuie la îmbunătățirea generală a stării de bine.
Beneficiile Uleiului de Cocos rafinat:
• Stimulează sistemul imunitar;
• Hidratează în profunzime pielea şi părul;
• Protejează împotriva razelor UV;
• Neutralizează acţiunea nocivă a radicalilor liberi;
• Previne îmbătrânirea prematură;
• Dă energie;
• Stimulează metabolismul;
• Susţine sistemul nervos;
• Fortifică sistemul imunitar;
Produs alimentar:
✔ Datorită formei sale solide și tartinabile, uleiul de cocos poate înlocui cu succes margarina sau untul.
✔ Uleiul de cocos este ideal la prăjit. Spre deosebire de alte uleiuri, uleiul de cocos nu devine toxic când este supus unor temperaturi ridicate și nu se râncezește.
✔ Este ingredientul indispensabil pentru prăjituri, plăcinte, torturi, deserturi. La temperaturi de aproximativ 25°C este lichid și se poate adăuga în dressing-uri și sosuri pentru salate.
Produs cosmetic:
Uleiul de cocos se recomandă pentru părul deteriorat și cu vârfuri despicate.
Printre altele, se folosește pentru părul tern și fragil, precum și împotriva senzațiilor de mâncărime de pe scalp sau corp.
Pentru corp:
Uleiul de cocos poate fi folosit atât ca și cremă hidratantă pentru ten, cât și pentru toată suprafața corpului.
Ideal după epilare sau după ras.
Beneficiile Uleiului de Cocos pentru păr:
Uleiul de cocos este ideal pe post de mască sau ser pentru păr. Se masează scalpul, se lasă să acționeze timp de 30 de minute, apoi se spală cu un șampon. În urma acestui proces părul va rămâne mătăsos, strălucitor și sănătos.
Pentru față:
Uleiul de cocos se poate folosi ca demachiant.
Aplicați o cantitate mică de ulei de cocos pe o dischetă demachiantă pentru a demachia ochii și tenul în mod natural. După demachiere, stergeți fața cu un șervețel, pentru a înlătura surplusul de ulei. Uleiul de cocos aduce o mulțime de beneficii tenului, hidratează în profunzime și curăță machiajul în cel mai delicat mod posibil.
Culoarea și consistența uleiului de cocos pot să difere în funcție de temperatura mediului înconjurător.
Uleiul de cocos rafinat în stare solidă are culoarea alb-gălbui, find bine omogenizat, iar în stare lichidă acesta devine gălbui.
Mod de păstrare: A se păstra într-un loc uscat, După deschidere, se păstrează într-un loc răcoros, la temperatura de +8 pâna la +10 °C
Țara de proveniență: Filipine. Ambalat în UE.
Țara de origine a produsului poate să difere în funcție de lot.
Produsele pot să difere în funcție de culoare, mărime sau gust datorită provenienței naturale.
{/slider}
HU: A kókuszolaj az egyik legjobb olaj kozmetikai és főzési célra egyaránt. Ez az olaj ellenáll a magas hőmérsékletnek, mert 91%-ban telített növényi zsírokból (közepes láncú trigliceridekből) áll. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetre.
{slider=Vivio - Finomított, szagtalan kókuszolaj 500 ml}
A finomított kókuszolaj ideális sütéshez, mert magas az égéspontja, és nem változtatja meg az ételek ízét.
A kókuszolajat a kozmetikumokban is használják. Sikeresen helyettesítheti a szokásos testápolási termékeket. Így a kókuszolaj használható hajkondicionálóként, testápolóként és akár dezodorként is, szódabikarbónával kombinálva.
Környezetbarát alternatívája a bőr- és hajápolásnak, számos előnnyel. Védelmet nyújt a szabad gyökök és az ultraibolya sugarak káros hatásai ellen. Megakadályozza az idő előtti öregedést és mélyen hidratál. Ideális strandápolónak.
Összetevők: Szagtalan finomított kókuszolaj.
A finomított kókuszolaj tulajdonságai.
✔ A kókuszolaj magas égési hőmérsékletű, ezért ideális sütéshez;
✔ Telített zsírsavakat tartalmaz, beleértve a laurinsavat is, amely támogatja az immunitást és erős antibakteriális hatással bír;
✔Vitaminok és antioxidánsok forrása.
✔ Káliumban, kalciumban, magnéziumban, foszforban, vasban, nátriumban és cinkben gazdag összetétele hozzájárul a közérzet általános javulásához.
A finomított kókuszolaj előnyei:
• Serkenti az immunrendszert;
• Mélyen hidratálja a bőrt és a hajat;
• Véd az UV sugarak ellen;
• Semlegesíti a szabad gyökök káros hatását;
• Megakadályozza a korai öregedést;
• Energiát ad;
• Serkenti az anyagcserét;
• Támogatja az idegrendszert;
• Erősíti az immunrendszert;
Élelmiszer termék:
✔ Szilárd és kenhető formájának köszönhetően a kókuszolaj sikeresen helyettesítheti a margarint vagy a vajat.
✔ A kókuszolaj ideális sütéshez. Más olajokkal ellentétben a kókuszolaj nem válik mérgezővé, ha magas hőmérsékletnek van kitéve, és nem avasodik.
✔ Sütemények, torták, sütemények, desszertek nélkülözhetetlen kelléke. Körülbelül 25 °C hőmérsékleten folyékony, és salátaöntetekhez és szószokhoz adható.
Kozmetikai termék:
A kókuszolaj ajánlott töredezett hajvégű, sérült hajra.
Többek között fénytelen és törékeny hajra, valamint a fejbőrön vagy a testen jelentkező viszketés ellen.
A test számára:
A kókuszolaj a bőr és az egész testfelület hidratálójaként egyaránt használható.
Ideális epilálás vagy borotválkozás után.
A kókuszolaj előnyei a haj számára:
A kókuszolaj ideális maszkként vagy hajszérumként. Masszírozza be a fejbőrt, hagyja hatni 30 percig, majd mossa le samponnal. Az eljárást követően a haj selymes, fényes és egészséges marad.
Az arcra:
A kókuszolaj tisztítószerként használható.
Vigyen fel egy kis mennyiségű kókuszolajat egy tisztítókorongra, hogy természetes módon távolítsa el a sminket a szeméről és a bőréről. Tisztítás után törölje le arcát egy kendővel, hogy eltávolítsa a felesleges olajat. A kókuszolaj rengeteg jótékony hatással van a bőrre, mélyen hidratálja és a lehető legkényesebb módon tisztítja a sminket.
A kókuszolaj színe és állaga a környezeti hőmérséklettől függően eltérő lehet.
A finomított kókuszolaj szilárd állapotban fehér-sárga színű, jól homogenizálva, folyékony állapotban sárgává válik.
Tárolás: Száraz helyen, Felbontás után hűvös helyen, +8 és +10°C között tárolandó.
Fülöp-szigetek. EU-ban csomagolva.
A termék származási országa a tételtől függően eltérő lehet.
A termékek színük, méretük vagy ízük természetes eredetük miatt eltérhet.
{/slider}